Spații superbe amenajate confortabil, cu adevărat relaxante

0
137
spații superbe

Spații superbe amenajate confortabil, cu adevărat relaxante

Living room-ul, dormitorul, dar și restul casei tale pot fi amenajate într-un mod relaxant, confortabil, astfel încât să te bucuri de propria oază calmantă.


Ideile din acest articol te ajută să te bucuri de un spațiu amenajat cât mai confortabil, un spațiu unde să te simți cu adevărat relaxat. Fie că discutăm despre dormitorul propriu sau despre un living room, este important să amenajezi aceste spații astfel încât tu să te simți aici confortabil.

Inspiră-te și din galeria foto pe care am pregătit-o pentru tine. Proiectele de mai jos se potrivesc pentru orice încăpere, indiferent că vorbim despre hol, dormitor sau living room.

Optează pentru plante

Plantele verzi sunt cele care îți fac încăperea să fie plină de viață. Acestea, plantate în ghiveci și poziționate prin casa ta te vor ajuta și să te bucuri de un aer mai curat. Plantele verzi te scapă de toxinele din aer și te ajută să te bucuri de un aer cat mai curat.


Mai mult decât atât, plantele nu au nevoie de îngrijiri deosebite, existând o mulțime de specii ce au nevoie doar de puțină lumină, apă în cantități moderate și multă dragoste.

Decorează aceste spații superbe cât mai relaxant

Canapelele confortabile, pernele pufoase, păturile care îți vor ține de cald, toate acestea sunt necesare, mai ales dacă discutăm despre anotimpurile reci.

O zi ploioasă poate fi petrecută pe canapea, sub o pătură pufoasă, cu un ceai cald și o carte bună.


Lumânările parfumate vor crea o atmosferă fantastică, iar corpurile de iluminat pot fi și ele poziționate în încăpere pentru un ambient intim.

Dormitoare micute, cozy, care iti ofera o stare placuta de bine

Dormitoare amenajate în mansardă care te vor face să vrei să te muți acolo

Dormitor modern, mic, intr-un design superb, dar multifunctional

sursa foto: Pinterest