Spatiul generos de la imbinarea peretilor – Idei de amenajari interioare

0
1714

Spatiul generos de la imbinarea peretilor – Idei de amenajari interioare

Oricat de mare ar fi casa in care locuim, tot mai avem nevoie de spatiu pentru a pastra obiecte personale sau, de ce nu de a le expune pe cele care ne amintesc de momentele frumoase petrecute in familie cum sunt fotografiile sau decoratiunile cu care ne-am intors din concedii si de care ne-am atasat sentimental. Iar un astfel de spatiu este cel de pe colt sau, asa cum ne place noua sa spunem, spatiul de la imbinarea peretilor, spatiu care poate fi fructificat la maxim. Iata asadar un nou articol cu idei de amenajari interioare


Asadar daca spatiul oferit de casa in care locuiesti nu este suficient pentru ceea ce ti-ai propus sa faci, iata cateva idei in articolul de astazi de a-l amenaja in asa fel incat sa-ti satisfaci toate dorintele de design interior.

Un astfel de spatiu este suficient de generos pentru a realiza cateva rafturi, spre exemplu, in care sa asezati lucruri personale si pe care le vreti intotdeauna la indemana, cum ar fi cheile de la masina sau portofelul.

Asa cum am spus si mai inainte, piesele cele mai potrivite pentru un asemenea loc sunt rafturile din lemn sau orice alt material care se preteaza la asa ceva si care pot sustine greutati mici, cum sunt cartile sau ghivecele cu flori.


Dar mai bine va lasam sa urmariti aceste idei de amenajari interioare, idei pe care vi le-am pregatit in articolul de astazi. Priviti!

Ca idei de rafturi, gasim interesanta si aceasta combinatie dintre lemn si metal. Iata!

Idei de rafturi sub forma unei scari.


amenajari interioare

Idei de rafturi asimetrice.

amenajari interioare

O idee buna este si aceea de a amenaja un astfel de spatiu cu lampi decorative sau becuri tip led, care vor imprastia in incaperea respectiva o lumina placuta si odihnitoare.

amenajari interioare

amenajari interioare

sursa foto