Spiritul Craciunului adus in dormitor – Decoratiuni alese in incapere

0
1273
Spiritul Craciunului

Spiritul Craciunului adus in dormitor – Decoratiuni alese in incapere

Pentru dormitor avem cateva idei de decoratiuni alese. Astfel, veti aduce aceasta sarbatoare frumoasa a Craciunului in fiecare incapere din casa voastra.


Decoreaza portiunea de deasupra patului

Fie ca alegi o coronita simpla sau luminite de Craciun, partea de deasupra patului este o parte importanta din aceasta incapere. Decoreaz-o si vei vedea ca toata incaperea se va schimba! Alege ornamente in culori care sa fie reprezentative cu aceasta sarbatoare.

Decoreaza tavanul

Si ce daca lumina de pe tavan este una suficienta pentru incapere? Trebuie sa stii ca tavanul poate fi luminat si cu siruri de lumini special create pentru sarbatori. Aceste lumini ajutatoare iti vor da impresia unui tavan plin cu stele, daca urmarim ideea din poza de mai jos.

Decoreaza si perdeaua

Daca niciuna dintre ideile de mai sus nu crezi ca ti se potriveste, alege sa decorezi perdeaua din dormitorul tau. Fie ca agati luminite de perdea sau decoratiuni, poti crea o atmosfera fantastica de Craciun axandu-te pe aceasta idee.


Poti alege sa dai dormitorului tau un nou look folosindu-te numai de o parte din incapere. Ce vrem sa spunem este ca nu ar fi o idee buna sa umpli incaperea de decoratiuni, ci sa te axezi doar pe unele piese de mobilier pe care sa le decorezi sau pe un singur perete din camera. Ce este prea mult strica, iar cand vine vorba de ornamentele de Craciun si acestea trebuie aranjate intr-un anumit fel in incapere.

Pune bradul in dormitor!

Daca in living-room nu ai spatiu sau pur si simplu doresti ca si in dormitorul tau sau al copilului sa ai brad, poti sa te folosesti de un colt din incaperea respectiva. Astfel, bradul nu va ocupa mult spatiu, iar tu vei reusi sa ai si o decoratiune frumoasa in incapere, dar si sa economisesti spatiul.

sursa foto