Stilul rustic se potriveste oricarei curti – 16 idei de mobilier pentru gradina

0
434

Stilul rustic se potriveste oricarei curti – 16 idei de mobilier pentru gradina

Un set de mobilier pentru gradina cu toate cele necesare, asta insemnand o masa si cateva scaune, este destul de scump in magazinele de la noi, iar atunci cand nu ni le permitem din punct de vedere financiar, gasim o multime de alternative la indemana. Una din ele este sa-l confectionam cu mana noastra din bucati de lemn care ne-au ramas dupa constructia casei, sau pur si simplu din niste scanduri pe care le-am pastrat crezand ca le vom folosi vreodata.


Estetic vorbind, mobilierul de gradina confectionat dupa imaginatia si cu resursele noastre nu se numara printre cele mai reusite piese, dar practic, se preteaza oricaror amenajari, mai ales atunci cand ne place sa avem o curte decorata intr-un stil cat mai rustic.

Insasi ideea de a transforma paletii din lemn, spre exemplu, in bancute pentru gradina, pare a fi o idee buna, deoarece nu genereaza niste costuri mari si nici nu trebuie depusa o munca epuizanta pentru a le confectiona. Asta pe de o parte. Pe de alta parte, cu niste finisaje reusite vom avea in gradina cele mai frumoase si mai practice piese de mobilier din lemn.

Bancutele din lemn sunt doar un exemplu de mobilier pentru gradina pe care vi l-am dat prin intermediul acestui articol, insa ceea ce mai putem construi din bucatile de lemn pe care le avem in curte sunt cu mult mai multe, mesele, scaunele sau minibarurile numarandu-se printre cele mai simple si mai usor de realizat. Prin urmare v-am pregatit o serie de idei care va vor ajuta sa va inspirati pentru gradina voastra.


Nu putem incheia acest articol fara a va spune ca am realizat si noi cateva decoratiuni din lemn, inspirandu-ne bineinteles din articolele postate pe pagina noastra, proiect pe care vi-l vom prezenta cat de curand.

mobilier pentru gradina

mobilier pentru gradina

mobilier pentru gradina

mobilier pentru gradina

mobilier pentru gradina

sursa foto