Suporturi colorate, absolut superbe si pline de viata pentru o curte de vis

0
6340
suporturi colorate

Suporturi colorate, absolut superbe si pline de viata pentru o curte de vis

Adauga o pata de culoare in curtea casei tale si foloseste aceste suporturi colorate realizate dintr-o multime de obiecte reciclate. Vei avea o curte de vis, bucurandu-te de florile frumoase, dar si de ornamentele pe care le poti realiza din aceste obiecte reciclate.


Florile sunt unele dintre cele mai frumoase vietati care iti pot face curtea mai frumoasa. Acestea, impreuna cu suporturile lor colorate, pot sa transforme in totalitate spatiul. In acest fel, dintr-o curte simpla, vei avea un spatiu cu totul si cu totul deosebit, spectaculos.

Suporturile colorate nu sunt facute doar sa iti infrumsueteze curtea, ci si sa iti puna florile in evidenta.

Realizeaza suporturi din conserve vechi

Conservele din metal pot fi transformate cu usurinta in suporturi noi pentru florile tale. Acestea, daca sunt vopsite sau pictate, se pot transforma in cele mai frumoase ornamente din curtea ta.


Alege florile curgatoare

Soiurile de flori curgatoare sunt mai cunoscute pentru ca ies in evidenta mai usor. Sunt frumoase, usor de ingrijit, insa au nevoie de mult soare. De asemenea, daca vrei ca ele sa infloreasca mai abundent, ai grija sa le inlaturi frunzele sau florile uscate.

Refoloseste o scara veche

O scara veche din lemn, chiar daca nu este revopsita, poate fi folosita drept suport pentru ghivecele tale. Aceste ghivece vor ocupa mai putin spatiu daca sunt pozitonate pe verticala, dar vor arata si mai frumos.

Refoloseste si tu o scara veche din lemn si alege sa iti transformi gospodaria dintr-un spatiu simplu in unul spectaculos. Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a crea o curte superba primavara si vara aceasta.


Suporturi frumoase pentru flori realizate din lucruri neobisnuite

Suporturile din lemn si florile colorate, o combinatie magica pentru curte

sursa foto: Pinterest