Suporturi diferite si creatitve pentru florile tale pentru o gospodarie de vis

Suporturi diferite si creative pentru florile tale pentru o gospodarie de vis

Ingrijirea florilor este o activitate frumoasa, o activitate pe care o iubim deoarece ne aduce multe satisfactii. Ne bucuram de o gradina unica cu ajutorul acestor suporturi diferite si creative pentru florile noastre.


Ne inspiram si din proiectele de aici pentru a crea suporturi diferite, unice si frumoase pentru gospodaria ta. Ideile din galeria foto de mai jos sunt absolut spectaculoase si creative.

Pozitionarea aranjamentelor

Atunci cand vorbim despre aranjamentele din gospodaria noastra, acestea trebuie pozitionate de la inceput intr-un mod istet. Florile au nevoie de soare, dar au nevoie si sa fie pozitionate astfel incat sa fie ferite de vantul puternic sau de temperaturile ce le pot afecta. Mai mult decat atat, florile trebuie puse astfel incat tu sa ai acces la ele atunci cand le uzi, dar si atunci cand le oferi ingrasaminte sau solutii impotriva daunatorilor.

Aranjamentele cu flori iti voi face gospodaria mai frumoasa, mai ales daca alegi sa le pozitionez pe suporturi unice.


Confectionarea suporturilor

Confectionarea suporturilor pentru florile tale poate fi facuta folosind lucrurile vechi. De exemplu, bicicleta ta veche care s-a stricat poate fi reconditionata si folosita ca suport pentru florile tale. Alege sa o vopsesti, dar si sa ii pui cateva ornamente astfel incat sa o scoti in evidenta.

Mai mult decat atat, un simplu cadru de metal, o scara veche sau bucatile de lemn pot fi refolosite si transformate in suporturi pentru florile tale.

Pentru a oferi un grad de unicitate in gospodaria ta, alege sa reutilizezi cele mai creative lucruri. Indrazneste sa fii unic si te vei putea bucura de o gospodarie absolut spectaculoasa, superb.a


Aranjamente cu flori bogate, spectaculare, bucuria absoluta a primaverii

Ce trebuie sa stii daca vrei o Wisteria (Glicina) inflorita superb

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI