Suporturi din lemn senzationale pentru florile din curtea ta

0
10038
suporturi din lemn senzationale

Suporturi din lemn senzationale pentru florile din curtea ta

Adauga un strop de culoare cu ajutorul florilor colorate si transforma-ti design-ul cu ajutorul acestor suporturi din lemn senzationale. Coloreaza-le, picteaza-le sau alege sa scrii diferite texte pe ele si vei avea unele dintre cele mai frumoase suporturi pentru gradina, curtea sau terasa casei tale.


Agata suporturile de perete

Fie ca alegi suporturi pentru un singur ghiveci sau suporturi care sa tina mai multe ghivece (o gradina verticala), acestea sunt ideale pentru a fi agatate pe perete.

Tine cont de faptul ca unele flori iubesc soarele, iar alte flori iubesc umbra. Pozitioneaza-le in functie de necesitatile lor, dar si in functie de spatiul pe care tu il ai disponibil.

Suport din lemn pentru balconul tau

Balconul tau are si el nevoie de un suport de lemn. Astfel, vei putea aici sa iti creezi propria gradina verticala si sa tii orice floare sau orice planta care iti place. Alege ierburi aromatice precum: menta, busuioc, patrunjel, marar, oregano sau rozmarin ori opteaza pentru mici plante care sa faca fructe sau legume.


Acopera ghivecele inestetice

Daca ai ghivece vechi si nu vrei sa le inlocuiesti, le poti acoperi. Creeaza diferite suporturi pe care sa le pui peste ghivecele tale si pe care sa le poti schimba sau muta oricand. Poate fi o munca mult prea mare de a schimba toate ghivecele, pe langa faptul ca acest lucru poate sa dauneze plantelor daca ele nu au inca nevoie de acest procesc. De aceea, ideea de a crea cateva suporturi pe care sa le pui peste este una foarte buna.

Suporturi din lemn senzationale create din sertare vechi

Un sertar vechi din lemn poate fi refolosit. Vopseste-l in culori atragatoare si creeaza din el suporturi de lemn superbe. Agata-le atat pe gard, dar si pe peretele casei tale.

sursa foto: Pinterest