Suporturi DIY creative pentru umbrela de ploaie, ideale pentru holul casei

0
457
suporturi DIY creative

Suporturi DIY creative pentru umbrela de ploaie, ideale pentru holul casei

Inspira-te din aceste suporturi DIY creative pentru a nu lasa umbrela de ploaie aruncata pe cuier sau chiar pe jos, in lipsa unui spatiu dedicat. Descopera cum poti crea un mic spatiu ideal pentru depozitarea umbrelelor de ploaie. Alege unul dintre aceste suporturi DIY creative si utile.


Zilele ploioase pot fi extrem de neplacute atunci cand avem treburi de facut prin oras. Cu toate acestea, in acele zile poate fi extrem de utila o umbrela, mai ales daca aceasta se afla la-ndemana, pe hol. O poti lua imediat inainte de a pleca de acasa. Este rapid si ideal pentru zilele in care observi ca ploua afara inainte de a iesi din casa.

Suport creativ pentru umbrele pozitionat langa cuier

Daca locuiesti la apartament, un suport mic din lemn pozitionat langa cuier poate fi potrivit atunci cand vine vorba de umbrela de ploaie. Daca locuiesti la casa, ai mai multe posibilitati de a aranja suportul de umbrela deoarece te bucuri de un spatiu putin mai mare. Langa scari, langa oglinda de pe hol sau, pur si simplu, pozitionat langa perete, acest suport este ideal pentru doua umbrele lungi.

Umbrelele micute isi pot face loc mai usor intr-un suport din plastic sau chiar pe cuierul tau. Proiectele Do It Yourself iti provoaca imaginatia, indemanarea, dar te ajuta si sa refolosesti lucrurile pe care le ai deja. De la paleti din lemn, la suporturi metalice sau alte obiecte, toate pot fi transformate in lucruri noi, creative si frumoase.


Cuier cu suport incorporat

Un cuier simplu pentru hainele tale poate avea un astfel de suport pentru umbrele incorporat. Ocupa putin spatiu, este creativ si ideal pentru casa ta. Poate fi realizat chiar de tine, ca un proiect creativ Do It Yourself sau poate fi achizitionat ca atare.

sursa foto: Pinterest