Suporturi frumoase pentru flori realizate din lucruri neobisnuite

0
11684
lucruri neobisnuite

Suporturi frumoase pentru flori realizate din lucruri neobisnuite

Din cele mai neobisnuite lucruri poti sa realizezi diferite suporturi pentru florile din curtea casei tale. Iata cateva proiecte superbe, ideale pentru cei ce isi doresc sa economiseasca bani.


Nu ai nevoie de un buget mare pentru a realiza suporturi de flori din lucruri neobisnuite. Tot ce trebuie sa faci este sa te folosesti de lucrurile mai vechi pe care deja le ai si sa le transformi in decoratiuni noi.

Fie ca vorbim de piese de mobilier, de o stropitoare sau de o scara veche, toate pot fi transformate in suporturi haioase si frumoase. Pentru o pata de culoare in gradina ta, foloseste-te de vopseaua pe care o ai pentru a le colora astfel incat sa se asorteze cu anotimpul preferat.

Capacele vechi, transformate in ornamente pentru curtea ta

Ornamentele nu constau numai in suporturi cu si pentru flori, ci si in astfel de decoratiuni simpatice. Foloseste capacele de la sticle pentru a le transforma in diferite flori sau alte forme haioase.


Imaginatia nu trebuie sa aiba limite atunci cand vine vorba de ornamentele pentru o curte micuta. Cu cat sunt mai colorate, cu atat mai bine.

Usa veche transformata intr-un delimitator vintage

O usa veche pe care voiai sa o arunci poate fi transformata intr-un delimitator vintage pentru curtea casei tale. Alege sa o vopsesti sau sa ii pastrezi aspectul vintage pe care il are. Ambele variante vor arata nemaipomenit.

Ornamente din lucruri neobisnuite

Refoloseste o scara veche si pozitioneaz-o in curte pe post de suport pentru florile tale. De asemenea, o poti folosi pentru a depozita uneltele cu care lucrezi in gradina.


Cei ce iubesc pasarile le pot construi astfel de hranitoare utile si practice. Ele sunt ideale pentru curtea casei tale si vor atrage in gospodaria ta o multime de pasari.

sursa foto: MyDesiredHome.com