Surprinde-ti musafirii cu ornamente pentru masa realizate manual

0
1466

Surprinde-ti musafirii cu ornamente pentru masa realizate manual

Cina realizata de catre tine pentru musafiri inseamna o grija in plus pentru a aranja masa intr-un mod deosebit, dar si pentru a surprinde cu mancare delicioasa. Acest lucru nu inseamna ca nu ne putem distra in timp ce aranjam masa.


Cum? Realizarea de ornamente Do It Yourself pentru masa ta poate fi o activitate distractiva atat pentru tine, cat si pentru cei dragi. Daca ai in familie persoane carora le place sa isi puna imaginatia la incercare, atunci roaga-i sa te ajute sa realizezi astfel de ornamente pentru masa ta.

Distreaza-te, recicleaza, creeaza!

Daca vrei sa realizezi suporturi pentru tacamurile tale, poti incerca sa faci acest lucru folosind panza de iuta.

Povesteam AICI despre cum puteti sa realizati chiar si decoratiuni pentru Craciun folosind panza de iuta, acest material versatil si care arata foarte bine, indiferent in ce decoratiune este transformat.


Panza de iuta este un material care se poate transforma usor intr-o multime de decoratiuni creative, precum sunt acestea din acest articol.

Inele pentru servetelele de masa

Pe langa suporturile pentru tacamuri, din panza de iuta se pot realiza si inele pentru servetelele de masa.

O masa deosebita nu inseamna numai mancare apetisanta, dar si decoratiuni frumoase care sa se potriveasca cu decorul.


Ornamentele realizate manual sunt cele care vor aduce un plus de eleganta mesei pe care vrei sa o organizezi. 

O alta idee creativa este sa adaugi si numele invitatilor pe fiecare suport de tacam in parte. Aceasta idee excelenta, personalizata, ii va face pe cei dragi sa se simta mai speciali. Incearca si tu!

Pune-ti imaginatia la incercare si realizeaza suporturi pentru tacamuri in diferite forme, adauga si alte ornamente pe langa si vei realiza cele mai frumoase decoratiuni pentru tine si pentru cei dragi. 


sursa foto: Facebook