Terasa casei – Cum sa o amenajam intr-un mod cat mai practic

0
1965

Terasa casei – Cum sa o amenajam intr-un mod cat mai practic

Ne bucuram de un septembrie calduros. Ne bucuram de toamna, dar ne bucuram si de aceste idei de a amenaja terasa casei intr-un mod cat mai elegant. Eleganta care se vede in felul cum alegem piesele de mobilier, dar si in felul cum o amenajam.


Terasa casei – Un spatiu care poate fi amenajat cu eleganta

Elegant inseamna rafinament si bun gust. Eleganta o vedem in tinutele oamenilor de pe strada sau in arhitectura caselor. Eleganta o vedem in interiorul casei dar si in exteriorul ei. O vedem in piesele de mobilier alese cu gust sau o vedem in decoratiunile interioare. Dar si in felul cum acestea sunt evidentiate. Elegante sunt si aceste idei de a amenaja o terasa, astfel incat sa o transformam intr-un spatiu cat mai confortabil.

terasa casei

terasa casei

Cum sa transformam terasa casei intr-un spatiu confortabil

Unul din locurile preferate este terasa casei. Diminetile de toamna petrecute intr-un astfel de loc, ne incarca pozitiv pentru o noua saptamana. Dar pentru a beneficia de un ambient placut si primitor, ar trebui sa o amenajam cu gust. Prin urmare, daca v-ati hotarat ca a venit vremea sa reamenajati terasa, aducand elemente noi in decor, am ales aici cateva imagini din care sa va inspirati.

terasa casei

Cum sa amenajam o terasa – Idei cu stil

Cu siguranta, pentru a conferi eleganta terasei, nu sunt necesare foarte multe piese de mobilier. Un set compus dintr-o masa si 4 scaune si o canapea cu doua sau trei locuri fiind suficiente. Dar sa nu uitam de mica pergola care pastreaza umbra pe tot parcursul zilei sau de umbrela gigant.


terasa casei terasa casei terasa casei

Daca am amintit de pergole si avand in vedere ca terasa este o constructie deschisa, credem ca sunteti de acord cu noi cand spunem ca un asemenea ansamblu confera eleganta exteriorului. Iata!

terasa casei terasa casei terasa casei

sursa foto: Pinterest