Terasa exterioara – Un spatiu pe care il putem amenaja cat mai confortabil

0
1513

Terasa exterioara – Un spatiu pe care il putem amenaja cat mai confortabil

Pentru a beneficia de un ambient placut si confortabil pe terasa exterioara, nu avem nevoie decat de cateva idei bune de amenajari cu stil. Idei pe care va propunem sa le urmarim prin intermediul imaginilor de mai jos.


Terasa exterioara , ca spatiu de relaxare

Cei care locuiesc la curte, dar nu numai, stiu de ce trebuie amenajata cat mai frumos terasa casei. Nici nu este greu de ghicit. Terasa este spatiul in care ne relaxam dupa o zi obositoare de munca, este locul in care ne retragem atunci cand vrem sa privim si sa admiram natura care ne inconjoara, sau pur si simplu este locul in care ne petrecem timpul in compania celor dragi si a prietenilor. Insa pentru a crea o atmosfera confortabila nu avem nevoie doar de clasicele piese de mobilier. Avem nevoie si de elemente de design, elemente precum jardiniere cu flori sau corpuri de iluminat.

Elemente care aduc terasei un plus de design

Este evident ca cele care aduc un mare plus de design pe o terasa exterioara sunt plantele. Plante precum arbustii de mici dimensiuni sau florile colorate transforma totul intr-o clipa. La propriu.

Idei de corpuri de iluminat pentru terasa casei

Un alt element care aduce un plus de design pe o terasa il reprezinta iluminatul. Intr-un cadru natural o instalatie cu beculete care imprastie in jur o lumina difuza, ar fi ideala. Parerea noastra. Dar sa nu uitam de clasicele felinare.


terasa exterioara terasa exterioara

Terasa exterioara – Stil de amenajare

Pentru a nu incarca prea mult terasa casei, parerea noastra este ca stilul minimalist este ideal atunci cand nu dispunem de foarte mult spatiu. Este suficient un set de mobilier compus dintr-o masa si cateva scaune. Insa nu ar trebui sa ne zgarcim cu decoratul atunci cand vorbim despre plante. Oriunde sunt asezate, ele isi indeplinesc cu brio misiunea de specialisti in design exterior.

terasa exterioara terasa exterioara terasa exterioara terasa exterioara terasa exterioara terasa exterioara

sursa foto: Pinterest