Terase micute amenajate in stil tomnatic – Idei absolut superbe

0
423

Terase micute amenajate in stil tomnatic – Idei absolut superbe

Aceste proiecte absolut superbe in stil tomnatic sunt ideale pentru a te inspira si tu atunci cand vine vorba de amenajarea gospodariei tale.


Toamna este unul dintre cele mai frumoase si roditoare anotimpuri din an. Acum este momentul sa ne bucuram de terasa casei noastre, amenajand-o absolut superb.

Daca locuiesti la curte, treburile tomnatice te pot coplesi, iar noi stim acest lucru. Acum este momentul atat sa mentii curatenia in gospodaria ta, dar si sa te bucuri de cateva momente de relaxare. Printre culegerea legumelor si fructelor, mentinerea curateniei in curtea si gradina ta si pregatirea uneltelor pentru sezonul urmator, acum este momentul sa te bucuri de relaxare.

Noi te incurajam sa amenajezi un mic spatiu de relaxare chiar in curtea casei tale. Terasa este un spatiu ideal pentru a te relaxa, pentru a iti bea cafeaua sau ceaiul, dar si pentru a te bucura de momentele racoroase de toamna.


Nu uita de corpurile de iluminat

Corpurile de iluminat sunt o decoratiune ce pot sa schimbe in totalitate aspectul casei tale. Acestea pot fi cu lumina calda, rece, astfel incat sa te bucuri de o atmosfera ceva mai serioasa sau de o atmosfera intima.

Mai mult decat atat, pentru un design cu totul si cu totul deosebit, te sfatuim sa pozitionezi corpurile de iluminat si in copaci sau in corpurile de mobilier. De exemplu, poti pozitiona si corpurile de iluminat tip instalatii pe gardul casei tale. Vor crea o atmosfera cu totul si cu totul deosebita.

Colt creativ pentru fotografii cu iz de toamna, absolut superb

Cum sa decorezi o terasa micuta, dar frumoasa, eleganta, chic

Bucatarie amenajata in exteriorul casei – Spatiu ideal pentru tine si cei dragi

Toamna in toate colturile lumii – Imagini superbe care iti mangaie sufletul

sursa foto: Pinterest