Ti-a ramas hartie de impachetat de la Sarbatori? Uite cum o poti refolosi!

0
1228
hartie de impachetat

Ti-a ramas hartie de impachetat de la Sarbatori? Uite cum o poti refolosi!

Ti-au ramas resturi de hartie de impachetat de la Sarbatori? Gasesti aici 17 idei pentru a o refolosi in scopuri creative si distractive!


Suntem siguri ca si tie ti-au ramas resturi de hartie de impachetat cadouri si nu stii ce sa faci cu ea. Este mult prea frumoasa si colorata ca sa o arunci, nu-i asa? Haideti sa vedem impreuna 17 idei pentru a refolosi aceasta hartie de impachetat cadouri!

Poti realiza de la palarii pentru petreceri pana la a o folosi in scopul de a redecora sertare, masute sau chiar si alte piese de mobilier doresti. Mereu ramanem in pana de idei atunci cand ne raman resturi de lucruri pe care nu dorim sa le aruncam, iar in articolul de astazi ne-am gandit sa va oferim cateva idei pentru a recicla. De ce sa nu profitam de toate materialele pe care le avem la dispozitie?

Reciclarea hartiei

Cel mai des aruncam hartie la cosul de gunoi, indiferent de domeniul de activitate. Mai ales in zonele in care sunt birouri, hartia este aruncata in cantitati foarte mari, in fiecare zi. Iar noi nici macar nu ne dam seama de acest lucru. Mai mult decat atat, folosim hartia destul de iresponsabil si nu ne gandim la consecinte. Daca am recicla hartia si am incerca sa o refolosim, am putea economisi atat timp, cat si bani.


Hartia de ziar si cartonul sunt utilizate cel mai des, iar noi o putem recicla oricand. Daca putem face acest lucru, de ce sa nu va oferim si o multime de idei pentru a o recicla?

In plus, daca reciclam hartia se vor economisi o multime de bani, bani care s-ar fi dus pe transportul hartiei, cat si pe depozitarea acesteia.

Haideti sa urmarim impreuna ideile de mai jos:


sursa foto