Top 20 de idei pentru a infrumuseta ferestrele de la demisol

0
2000
ferestrele de la demisol

Top 20 de idei pentru a infrumuseta ferestrele de la demisol

Cum infrumusetam ferestrele de la demisol? Curtea este spatiul in care ne relaxam, spatiul in care ne petrecem timpul, dar si locul care ne scoate in valoare personalitatea. Atunci cand intram intr-o curte frumos amenajata, mereu ne gandim ca persoana care are grija de acea curte este o persoana pasionata si mereu ingrijita.


Din curte face parte si spatiul ce inconjoara casa. De aceea, articolul de astazi va prezinta o serie de idei noi si frumoase!

Descopera cum iti poti infrumuseta ferestrele de la demisol. Inspira-te din aceste 20 de proiecte pentru a iti renova curtea!

Chiar daca nu par importante, ferestrele de la demisol pot fi si ele infrumusetate si puse in valoare. Ai grija sa renovezi acest spatiu din jurul ferestrelor, sa il pui in valoare si sa amenajezi aici locuri decorate frumos.


De exemplu, poti opta pentru a crea mici alei in jurul acestor ferestre. Alege piatra naturala, de marime mica, medie sau mare si pozitioneaz-o pentru a pune in valoare aleile.

Alege sa plantezi flori!

Planteaza flori in spatiul din jurul ferestrelor tale. Pe langa faptul ca iti faci vederea de la fereastra mult mai frumoasa, poti infrumuseta cu usurina acest loc prin intermediul florilor.

Poti pune in aplicare ideile de mai sus atat pentru a infrumuseta zonele din jurul ferestrelor de la demisol, cat si pentru a infrumuseta spatiul sau usa care face intrarea in beci. Sunt convinsa ca majoritatea persoanelor care au beci au o intrare simpla, neamenajata. Ei bine, daca pui in aplicare o serie dintre ideile de mai sus pentru a reamenaja acest loc, vei vedea ca tot peisajul din curte se va schimba in totalitate!


Alege sa infrumusetezi curtea cu flori, cu piatra naturala sau cu lemn ori cu diferite alte lucruri sau materiale reciclate sau refolosite!

sursa foto: Pinterest