Top 21 idei creative de mobilier realizate din paleti de lemn

0
3678
idei de mobilier creative

Top 21 idei creative de mobilier realizate din paleti de lemn

Inspira-te din aceste idei creative de mobilier pentru a realiza mobilier util pentru apartamentul sau casa ta. Paletii din lemn pot fi utilizati pentru a realiza mobilier pentru casa si gradina, un mini-bar, un suport pentru saltea sau chiar o masuta pentru cafea.


Paletii de lemn sunt potriviti pentru exterior, lemnul fiind un material rezistent. De asemenea, acestia sunt ideali si pentru interiorul casei tale, fiind foarte buni pentru a fi transformati in piese de mobilier precum: mici biblioteci, mini-baruri sau canapele ori fotolii micute. Poti alege sa vopsesti lemnul in diferite culori sau poti alege sa il vopsesti cu un lac transparent pentru ca acesta sa reziste pe o perioada mai mare de timp. Alegerea e numai a ta!

Mini-bar pentru exterior – Idei creative de mobilier

Daca iti place ca primavara sa iti petreci timpul in curte sau in gradina, un mini-bar poate fi ideal pentru tine. Fie ca vorbim de prepararea unor bauturi racoritoare sau a unor gustari, un mini-bar este util pentru orice gospodarie.

Masuta pentru cafea

In living room-ul tau poti sa pozitionezi o mica masa pentru cafea, masuta pe care sa pui atat ceaiul, ceasca de cafea, revistele, dar si cateva lumanari parfumate sau alte decoratiuni frumoase.


Canapea pentru interior sau exterior

Fie ca vrei sa iti reamenajezi o camera sau ca ai nevoie de o canapea in plus ori ca vrei sa refolosesti paletii pe care ii ai, ideile de mai jos iti vin in ajutor.

Poti construi chiar si o canapea cu lada de depozitare. Aceasta lada este foarte utila atunci cand vine vorba de depozitarea incaltamintei, a lenjeriei de pat sau a altor lucruri. In plus, canapeaua poate fi cat de mica sau cat de mare doresti, in functie de spatiul pe care il ai disponibil.

sursa foto: Pinterest