Top 27 cele mai frumoase suporturi pentru florile din gradina ta

0
61309
cele mai frumoase suporturi

Top 27 cele mai frumoase suporturi pentru florile din gradina ta

Iata cum poti crea cele mai frumoase suporturi pentru a avea o gradina spectaculoasa, exact asa cum ti-ai dorit mereu. Va fi plina cu flori superbe, dar si cu suporturi pentru acestea creative si frumoase.


In articolul de mai jos ti-am pregatit o serie de ornamente si decoratiuni pentru gradina. Desigur, daca te simti inspirat, poti arunca o privire si peste aceste jardiniere pentru gradina din ciment, apa si haine pe care nu le mai porti.

Daca esti in cautarea unor altor idei diferite si unice, arunca o privire peste aceste 35 de proiecte frumoase pentru o gradina cu adevarat superba.

Pentru a pune in aplicare toate aceste proiecte, nu ai nevoie decat de imaginatie, putina indemanare si rabdare. Desigur, timpul liber este si el un accesoriu care te va ajuta sa iti amenajezi gradina.


Alege suporturi din lemn

Suporturile din lemn pot fi considerate rustice sau vintage. Acestea te duc cu gandul la cabanutele de la munte, dar si la casutele de la tara, acelea frumos amenajate, cu multa caldura in ele. Si aici discutam despre caldura sufleteasca, caci acestea sunt sentimentele pe care ti le ofera ornamentele si decoratiunile realizate din lemn: de caldura sufleteasca, comoditate si prietenie.

Refoloseste lucrurile vechi

Fie ca vorbim de o rama de geam, o bancuta veche, o scara sau poate o stropitoare pentru gradina, toate aceste lucruri pot fi refolosite. Nu trebuie neaparat sa le vopsesti, ci le poti pastra in starea lor.

Refoloseste-le in gradina ta pe post de suporturi pentru flori, dar si pe post de ghivece. In acest fel, vei realiza ornamente frumoase pentru curtea ta, dar vei reusi si sa economisesti o multime de bani.


Arunca o privire peste galeria foto pe care am pregatit-o pentru tine. Este plina de proiecte frumoase si inspirationale.

poze via: MyDesiredHome