Top 3 trucuri pentru legume sanatoase, bogate si foarte gustoase

0
255
legume sanatoase

Top 3 trucuri pentru legume sanatoase, bogate si foarte gustoase

O gradina de legume sanatoase, cu un gust aparte isi doreste oricare dintre noi. Aceste trucuri te vor ajuta sa fii cu un pas mai aproape de gradina visurilor tale.


Pe langa aceste trucuri, tine cont de nevoile fiecarei plante in parte. In acest fel, te vei putea bucura de o gradina cu legume bogate si sanatoase.

Dimensiunea gradinii cu legume

Cu totii dorim sa avem o gradina mare de legume. Acestea sunt ideale pentru a prepara mancarurile pe timp de vara, dar si pentru a pune muraturi sau zarzavaturi pentru iarna. Cu toate acestea, tine cont ca o gradina mare de legume iti va ocupa mult timp. Rezuma-te la cativa zeci de metri patrati pentru a putea sa o ingrijesti mereu, daca nu ai timpul necesar pentru o gradina mai mare.

Descopera aici si alte 4 Trucuri importante de care sa tii cont pentru a avea legume sanatoase

Cum plantam legumele si cum le amplasam corect una langa cealalta

Tine cont de faptul ca unele legume nu cresc bine unele langa celelalte. Ele isi consuma una alteia substantele nutritrive si acest lucru dauneaza.


Descopera aici totul despre aceste legume care se planteaza si care NU se planteaza unele langa altele.

Solul necesar pentru legumele tale

In functie de zona tarii, dar si in functie de tipul de sol pe care il ai, cultiva fructele si legumele potrivite. Verifica daca solul necesar are substantele necesare nutritive pentru legumele dorite. Daca nu, alege sa vezi ce procese necesare poti inainta pentru a aplica ingrasaminte, compost si alte actiuni ce iti vor face solul mai nutritiv.

O gradina cu legume sau fructe gustoase are nevoie de mai multe criterii care sa o ajute pentru ca acea cultura sa creasca sanatos. Tine cont de sfaturile de aici si bucura-te de o gradina cu legume gustoase pentru tot anul.


sursa foto: Pinterest