Top 30 de idei pentru corpuri de iluminat creative

0
8030

Top 30 de idei pentru corpuri de iluminat creative

In orice incapere avem nevoie de o lampa de birou sau de o lustra, pentru a lumina camera pe timp de noapte. Este placut sa citim o carte buna sau sa lucram in liniste la lumina difuza a unei veioze. Desigur, exista o multime de modele diferite de lampi sau lustre care sa se potriveasca cu designul camerei noastre.


Cum alegem lampa potrivita pentru camera noastra?

Indiferent de design-ul camerei tale, o lampa trebuie sa fie potrivita astfel incat lumina emanata de aceasta sa nu fie deranjanta sau obositoare ochilor nostri. In acest sens, putem alege un corp de iluminat care sa aiba lumina reglabila, pentru ca noi sa alegem cantitatea de lumina pe care dorim sa o avem in momentul respectiv.

In ceea ce priveste design-ul camerei, lampile din lemn se potrivesc unui decor vintage si nu numai. O lampa clasica se potriveste oricarui decor, fie el minimalist, modern sau eclectic. Putem alege o lampa realizata din volane si dantele inflorate, pentru un dormitor cu un decor romantic. Desigur, daca nu va hotarati pentru un stil anume, va puteti inspira din ideile pe care vi le oferim in urmatorul articol pentru a crea singuri o lampa practica sau orice alt corp de iluminat.

Vedem, in urmatorul articol, un top al celor mai frumoase idei pentru a realiza corpuri de iluminat creative.


corpuri de iluminat (1)

corpuri de iluminat (1)

corpuri de iluminat (2)

corpuri de iluminat (3)

 

SANYO DIGITAL CAMERA

corpuri de iluminat (5)

corpuri de iluminat (6)

corpuri de iluminat (7)

corpuri de iluminat (8)

corpuri de iluminat (9)

Unde este potrivit sa plasam un corp de iluminat?

Vom opta pentru un set de lampi de perete, plasate in spatele canapelei, daca ne gandim cum sa mobilam livingul casei noastre. In birou, o lampa este ideala pentru noptile tarzii pe care le petrecem acolo. Dormitorul este cea mai linistita camera din casa. Din acest motiv, in acest loc vom avea corpuri de iluminat cu lumina ambientala. Ultimele, dar nu si cele din urma, sunt bucataria, holul si baia. Am lasat aceste camere pentru final, deoarece ele sunt incaperile in care avem nevoie de lumina cea mai puternica. Noi, femeile, petrecem destul de mult timp in bucatarie si deseori, stam pana tarziu pentru a prepara diferite delicatese pentru cei dragi. De aceea, lumina din aceasta camera trebuie sa fie perfecta si pentru dupa amiezile active, dar si pentru serile lungi si obositoare. Cel mai bine este ca in bucatarie sa montam un corp de iluminat pe tavan, loc de unde lumina va fi directionata in toata camera.

corpuri de iluminat (10)

corpuri de iluminat (11)

corpuri de iluminat (12)

corpuri de iluminat (13)

corpuri de iluminat (14)

corpuri de iluminat (15)

corpuri de iluminat (16)

corpuri de iluminat (17)

corpuri de iluminat (18)

corpuri de iluminat (19)

corpuri de iluminat (21)

corpuri de iluminat (22)

corpuri de iluminat (23)

corpuri de iluminat (24)

corpuri de iluminat (25)

corpuri de iluminat (26)

corpuri de iluminat (27)

corpuri de iluminat (28)

corpuri de iluminat (29)

corpuri de iluminat (30)

Exista solutii si pentru cei care nu au timp sa isi confectioneze singur o veioza creativa. Aceste corpuri de iluminat pot fi achizitionate online si sunt perfecte pentru orice decor. Vedem aici cateva idei fabuloase:

corpuri de iluminat 1 (1)

corpuri de iluminat 1 (2)

corpuri de iluminat 1 (3)

corpuri de iluminat 1 (4)

corpuri de iluminat 1 (5)

corpuri de iluminat 1 (6)

corpuri de iluminat 1 (7)

Daca aceste idei v-au fost folositoare si doriti sa va inspirati, vedeti produsele din categoria de iluminat de la Retro Boutique, suntem siguri ca veti gasi cateva idei nemaipomenite.