Top 30 idei pentru a decora baia cu ornamente superbe de Crăciun

Top 30 idei pentru a decora baia cu ornamente superbe de Crăciun

Nimic ieșit din comun, doar câteva ornamente superbe de Crăciun pe care să le poziționezi în băia ta pentru a impresiona în mod plăcut musafirii.


Foarte puțini oameni aleg să își decoreze și baia în perioada sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, nu ai nevoie aici de multe ornamente pentru a face ca spațiul să arate absolut superb.

Am pregătit pentru tine o galerie foto cu mulțime de idei pentru a îți decora și tu baia în preajma sărbătorilor de iarnă. Inspiră-te și tu din aceste proiecte.

Alegerea unor decorațiuni specifice iernii

De la câteva corpuri de iluminat în formă de căsuțe, până la coronițe de Crăciun, toate acestea pot fi poziționate în băia ta pentru un efect superb.


Baia este acel spațiu care poate fi decorat cu o mulțime de ornamente frumoase. Le poți poziționa pe chiuvetă, deasupra toaletei, dar și pe dulapul tău din baie.

Decorarea oglinzii

În perioada sărbătorilor de iarnă, poți decora chiar și oglinda. Poți folosi acea zăpadă artificială pentru a desena pe oglinda ta câțiva oameni de zăpadă, însă poți opta și pentru câteva globulețe agățate aici.

Mai mult decât atât, pe perioada sărbătorilor de iarnă poți scoate din dulap acele prosoape cu Moș Crăciun, dar și halatele pufoase cu desene specifice acestei perioade.


Baia este un spațiu ce poate fi decorat ușor, fără să optezi pentru ornamente exagerat de mari sau țipătoare. Este important să păstrezi un echilibru. În acest fel, spațiul din baia ta o să arate cât mai luminos, cât mai încăpător și mai puțin aglomerat.

Decorarea spectaculoasa a bucatariei de Craciun cu ajutorul acestor idei

Cum să îți transformi casa într-o poveste de Crăciun, plină de emoție

Amenajarea bucatariei pentru a avea aici o atmosfera superba de Craciun

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI