Top 31 delimitatoare superbe pentru a crea o gradina privata

0
904
gradina privata

Top 31 delimitatoare superbe pentru a crea o gradina privata

Timpul petrecut in gradina ta este un timp pretios. De aceea, o gradina privata este o idee excelenta de a putea petrece timp cu familia, cu prietenii sau cu apropiatii tai intr-un cadru restrans, placut.


Daca vrei sa iti creezi propria gradina privata delimitata de un gardulet, te sfatuim sa pui in aplicare una dintre aceste top 31 idei de proiecte!

Gard viu creat din plante

Cel mai frumos gard este gardul viu, realizat din plante frumoase si colorate. De asemenea, poti opta si pentru plante cataratoare, precum este iedera sau alti arbusti cataratori.

Daca optezi pentru un astfel de gard viu, trebuie sa tii cont ca acesta trebuie ingrijit. Mai mult decat atat, un gard viu va aduna insecte, asa ca nu este indicat sa fie pozitionat aproape de ferestrele casei.


Daca nu iti plac plantele cataratoare, poti alege gradinile verticale realizate din plante in ghiveci. Inspira-te din ideile pe care le gasesti in galeria foto de mai jos pentru a crea si tu propriul gard viu folosit pe post de perete delimitator.

Gardul din lemn

Persoanele care nu vor sa se complice cu un gard viu pot opta oricand pentru un gard din lemn. Delimitatoarele din lemn sunt perfecte pentru gradina ta, sunt frumoase si rezistente.

Nu uita ca lemnul trebuie revopsit in fiecare an pentru ca acesta sa se pastreze rezistent pe o perioada mare de timp.


Refolosirea lucrurilor vechi pentru a crea o gradina privata

Daca ai astfel de ferestre vechi pe care nu le mai folosesti, ele pot fi utilizate pentru a crea un mic gard delimitator. Revopseste ferestrele pentru ca ele probabil si-au pierdut din stralucire si alege sa iti construiesti un mic loc pentru relaxare aici, in gradina sau in curtea casei tale.

Iti poti petrece timpul singur, citind o carte sau poti sa te relaxezi, bucurandu-te de natura si de aerul proaspat. Timpul petrecut afara ne face foarte bine, asa ca daca esti una dintre persoanele care locuieste la curte, profita de acest lucru!

 

sursa foto: Pinterest