Top 31 idei pentru a construi un gratar pentru gradina

0
23393

Top 31 idei pentru a construi un gratar pentru gradina

Stii ca se apropie noptile de vara in care te distrezi si te simti bine atunci cand decizi ca este timpul sa construiesti un gratar in gradina casei tale. Serile in care stai cu cei mai buni prieteni, bei racoritoare si te bucuri de vara, acelea sunt serile pe care le vei tine mereu minte!


Un gratar este perfect pentru tine daca iti doresti ca serile de vara sa fie petrecute in gradina casei tale.

Gratar construit in pamant

Sapa aproximativ 30cm in pamant, in orice forma doresti, pentru a construi acest gratar. Foloseste-te de BCA si de caramida pentru a construi baza. Foloseste piatra naturala pentru a constri gratarul si orice placaje doresti pentru decorul lui.

Fii pregatit sa te bucuri de seri frumoase, impreuna cu cei dragi.


Un astfel de gratar o sa va aduca bucurii, o atmosfera de vis in gradina sau in curtea casei voastre, dar si o multime de alte avantaje.
De exemplu, daca nu stii unde sa iesi cu gasca ta, suntem siguri ca prima varianta este sa petreceti timpul linistiti, la unul dintre prieteni acasa. Persoana care are un gratar in gradina va fi persoana care va fi gazda petrecerii. Daca se anunta si vreme frumoasa, atunci nu mai ai nevoie decat de multa energie!

Partea buna la acest gratar este ca poti prepara atat carne, cat si legume delicioase, dar si fructe. Ciupercile pe gratar sunt un deliciu, iar cartofii sunt preferatii multora dintre noi. Suna bine?

Amenajeaza si un mic spatiu de relaxare

Ai grija sa amenajezi si o masa cu cateva scaune pe langa gratar. Vei putea sa te bucuri de o cana de cafea in timp ce faci gratarul.


Nu ai nevoie decat de BCA pentru a realiza un gratar creativ, cum este acesta.

sursa foto