Top 5 idei de cadouri ideale de casa noua pentru apropiatii tai

0
428
cadouri de casa noua

Top 5 idei de cadouri ideale de casa noua pentru apropiatii tai

Prietenii tai s-au mutat intr-o casa noua si nu stii cum sa ii bucuri? Cadourile de aici nu sunt doar frumoase, ci si utile pentru o noua etapa din viata prietenilor tai.


Obiceiul de a oferi un cadou de casa noua nu exista doar in Romania, ci si in multe alte tari. Pe langa obiceiul ce se respecta, sa oferi cadou de casa noua unor prieteni apropiati inseamna sa ii ajuti sa porneasca pe un nou drum.

Cum alegi cadoul de casa noua?

Aceste cadouri se ofera in functie de cat de apropiati sunteti. De exemplu, daca mergi la o simpla cunostinta, cel mai bine este sa optezi pentru cadouri mai impersonale.

Daca persoana pe care o vizitezi iti este apropiata sau chiar ruda, atunci poti opta pentru cadouri amuzante, ceva mai personale. In acest fel, ii vei bucura pe cei dragi cu un cadou de care sa isi aminteasca mereu cu drag.


Cu toate acestea, cel mai bun criteriu pe care te poti baza este nevoia persoanei respective. Poate ai auzit intr-o discutie ca are nevoie de un astfel de storcator de fructe sau ca isi doreste unul dintre aceste espressoare cafea.

Top 5 idei de cadouri ideale pentru casa noua

Ti-am pregatit o lista cu 5 idei utile de cadouri perfecte pentru o casa noua.

Electronice sau electrocasnice

In functie de buget, dar si de nevoile celor dragi, poti oferi un aparat de cafea, un prajitor de paine sau chiar un aspirator. Electronicele sunt de foarte mare folos intr-o casa noua, mai ales ca la inceput este destul de greu sa achitionezi chiar tot ce iti trebuie.


Piese de mobilier

O masuta de cafea, un suport pentru flori sau un cuier, toate acestea sunt utile intr-o casa noua. Afla de ce au nevoie prietenii tai si ofera-le un cadou care sa se potriveasca si cu decorul pe care il au in casa.

Obiecte pentru curte

Daca noua casa este pozitionata la curte, ai mai multa libertate atunci cand vine vorba de alegerea cadourilor. Poti alege sa le oferi un hamac, un balansoar sau chiar ustensile pentru gradinarit. In functie de hobby-urile lor, dar si de spatiul pe care il au disponibil, poti opta pentru cadouri care sa ii bucure enorm.

Aparatura smart

Daca dispui de un buget ceva mai mare, poti opta pentru o aparatura smart. Alege o camera pentru supravegherea copilului, un sistem de supraveghere, un sistem audio sau un umidificator/dezumidificator. Sunt ideal pentru o casa noua si oricine s-ar bucura de utilitatea acestora.


Cadouri personalizate de casa noua

Daca esti o persoana mai creativa, poti alege cadouri personalizate, cu semnificatie. Opteaza pentru daruri precum un tablou personalizat, cani frumoase, pictate sau rame cu poze ce marcheaza momente fericite impreuna.

sursa foto: Pixabay