Top flori de apartament ce infloresc frumos si iti incanta privirile

0
11130
flori de apartament

Top flori de apartament ce infloresc frumos si iti incanta privirile

Iubitorii de flori se pot bucura de aceste plante chiar si intr-un apartament micut. Descopera ce flori infloresc absolut superb in casa ta. Florile sunt frumoase in orice incapere, iar unele dintre ele nu au pretentii mari. De aceea, pot fi alese si de tine pentru a fi crescute in ghiveci.


Florile te bucura atat pe timp de vara cu inflorirea, dar unele infloresc si iarna. Descopera ce flori de apartament poti alege pentru a le creste in ghiveci si pentru a te bucura de frumusetea lor.

Cyclamen – Flori de apartament superbe

Despre cyclamen noi v-am mai povestit. Este o floare deosebit de frumoasa, perfecta pentru apartament. Este destul de nepretentioasa, astfel ca poate fi ideala pentru persoanele care nu au experienta atunci cand vine vorba de ingrijirea florilor.

Mai mult decat atat, cyclamen ne face apartamentul frumos si ne bucura cu florile ei chiar si pe timp de iarna. Ai grija sa ii inlaturi corolele ofilite cu tot cu tulpinile lor pentru a o incuraja sa infloreasca din nou.


Cyclamen este o floare ce trebuie sa fie udata cam la 2-3 zile, iar ca pozitionare o poti aseza langa fereastra. Foloseste un rulou la geam sau opteaza pentru o perdea. In acest fel, soarele nu va veni direct pe floare.

Iasomia de camera

Pentru cei ce iubesc un miros absolut superb in casa lor, iasomia de camera este o floare perfecta. Florile ei albe sunt deosebite, iar mirosul este unul imbatator.

Daca alegi sa o tii in ghiveci, ofera-i ingrasamant pentru plante cu flori si te vei bucura de o floare deosebit de frumoasa. Foloseste apa fara clor pentru a o uda si pozitioneaz-o pe pervaz, astfel incat soarele sa ajunga la ea.


Iasomia – Ingrijirea acestei flori cu un parfum imbatator, absolut superb

Begonia, o floare ideala pentru ghiveci

Begonia este o floare ce nu tolereaza sa fie stropita. Ea iubeste caldura, de aceea este bine sa o pozitionezi intr-un loc unde are parte de caldura soarelui si de razele acestuia. De asemenea, aplica-i ingrasamant aproximativ o data la doua saptamani de zile pentru a te asigura ca begonia ta infloreste si creste sanatos si frumos.

Este o floare absolut superba, insa tine cont de faptul ca ea nu infloreste la temperaturi sub 17 grade Celsius. Fiind sensibila la temperaturi scazute, begonia are nevoie sa fie mereu tinuta in casa deoarece aici este in elementul ei. Cu toate acestea, daca vrei sa o muti si in gradina ta, poti face acest lucru in luna mai.

In casa, crescuta in ghiveci, begonia are nevoie de un ghiveci cu gauri pentru scurgerea apei. In ceea ce priveste marimea, ghiveciul trebuie sa fie mediu deoarece begonia nu suporta sa fie constransa.


sursa foto: Pinterest