Top idei surprinzator de frumoase pentru garduri colorate

0
940

Top idei surprinzator de frumoase pentru garduri colorate

De cele mai multe ori, gardul este ignorat de catre noi. Mai exact, aspectul acestuia. Nu trebuie sa uitam ca design-ul acestui gard este la fel de important ca aspectul gradinii noastre. El poate schimba intreaga gradina si intreaga curte. De azi inainte, o sa va fie mult mai drag sa stati in gradina si sa profitati de momentele libere pe care le aveti. Va place ideea?
Puteti obtine o gradina superba sau o curte de vis, doar decorand gardul. Chiar daca veti alege doar sa pictati gardul in culori frumoase si vii, sa stiti ca aspectul se va schimba in proportie foarte mare. Dupa cum puteti observa si in pozele de mai jos, aspectul intregului loc se schimba instantaneu. Si cum sa nu se schimbe cand ideile din acest articol sunt atat de frumoase? Haideti sa va convingeti si voi!
Puteti folosi de la rame vechi, pana la culori si flori colorate pentru a decora gardul. Realizati dintr-o rama veche sau dintr-un geam vechi un tablou superb, chiar pe gardul vostru. Curatati si vopsiti rama geamului, apoi lipit-o de gard. Langa aceasta, va sfatuim sa lipiti cateva flori sau cateva ghivece colorate cu flori. Suna bine, nu-i asa?


 

Va plac florile? Daca da, sa stiti ca puteti sa le folositi si pentru a realiza un design in gradina, nu doar pentru a le planta. Poza de mai jos va spune mai multe.

Design minimalist realizat chiar pe un gard

Va place cum suna? Puteti folosi stilul minimalist, chiar si pentru a decora gardul. Luati acest exemplu si spuneti-ne sincer daca va place sau nu. Noua ne place la nebunie!

Putet folosi chiar si flori naturale pentru a schimba aspectul gardului vostru. Ca in poza de mai jos, ghivecele pot fi agatate de gard.


sursa foto