Top imbunatatiri pe care sa le aduci in casa iarna aceasta

0
252
imbunatatiri pe care sa le aduci in casa iarna aceasta

Top imbunatatiri pe care sa le aduci in casa iarna aceasta

Iarna este anotimpul in care tindem sa petrecem mai mult timp in casa noastra. Afara este frig si nu prea mai avem starea potrivita pentru a iesi si pentru a ne plimba prin parcuri sau prin oras. De aceea, casa noastra trebuie sa fie confortabila si primitoare mereu, dar mai ales in timpul iernii.


Am pregatit un top al imbunatatirilor pe care le poti aduce in casa ta iarna aceasta pentru ca tu si cei dragi sa va bucurati de un confort sporit.

De ce sa alegem sa facem imbunatatiri iarna?

Ei bine, daca ne referim la renovat sau la reamenajat, s-ar putea ca iarna sa fie un moment potrivit pentru ca tu sa aduci imbunatatiri in casa ta. Deoarece majoritatea prefera sa renoveze in anotimpurile mai calde, iarna materialele sunt mai ieftine, iar mesterii sunt mai liberi. Avantajul poate fi al tau daca alegi sa renovezi iarna.

1. Izoleaza-ti casa!

Prima imbunatatire esentiala pentru tine si casa ta este aceea de a o izola. Facturile de la caldura vor scadea, iar casa ta nu va mai pierde atat de multa caldura. De asemenea, vara se va mentine racoare in casa ta daca alegi sa o izolezi.


Fie ca stai la apartament sau la curte, alege sa izolezi casa iarna pentru a economisi bani, dar si timp.

2. Alege sa schimbi caloriferele!

Se poate sa pierzi caldura din cauza faptului ca radiatoarele si caloriferele sunt vechi. Alege si tu calitatea pentru a pastra caldura in casa, dar si pentru a economisi banii. Monteaza astfel de calorifere de otel in camerele tale pentru un confort sporit!

3. Schimba parchetul!

Chiar daca nu esti de acord cu renovatul pe timp de iarna, aceasta schimbare nu necesita decat cateva ore. Schimba si tu parchetul din casa, cumpara un covor nou si bucura-te de o camera noua, cu un miros proaspat!


Partea buna este ca iarna poti gasi o multime de oferte si de promotii.

imbunatatiri pe care sa le aduci in casa iarna aceasta

4. Schimba perdelele si jaluzelele

Daca tot a venit vorba de promotii si de oferte, afla ca la astfel de jaluzele verticale gasesti acum o multime de oferte de nerefuzat! Alege si tu sa iti schimbi jaluzelele si perdelele din casa in aceasta perioada frumoasa. Sarbatorile vor veni in casa ta proaspat reamenajata, iar tu si cei dragi va veti bucura de ele.

5. Adauga lumina in casa ta!

Pentru ca acum este perioada in care ziua este mai scurta, alege sa aduci lumina in casa ta folosind lumina artificiala. Cumpara veioze noi si instaleaza-le pe perete pentru a te bucura de o lumina care sa o completeze pe cea venita de la lampa din camera ta.


Va dorim sarbatori linistite!