Tot ce trebuie sa stii despre o casa de vacanta la munte

Tot ce trebuie sa stii despre o casa de vacanta la munte

Cine nu si-ar dori sa aiba un loc retras la munte, unde sa se relaxeze in weekend-urile in care doreste putina liniste? O casa de vacanta nu trebuie sa fie neaparat luxoasa pentru ca tu sa te simti bine acolo. Daca ai tot ce iti este necesar, o casuta modesta intr-un peisaj de vis este tot ce iti trebuie. Vei avea, garantat, parte de weekend-uri relaxante si linistite!


Ce poate fi mai placut decat sa stai la caldura unui astfel de semineu superb si sa auzi sunetul lemnelor trosnind in foc? Acest sentiment placut o sa va umple de energie!

casa de vacanta la munte

Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa construiesti o casa de vacanta la munte:

1. Sursa de caldura

In living, poti construi un semineu superb care sa ofere design-ului un aspect placut, insa in fiecare dormitor ai nevoie si de calorifer pentru o sedere cat mai placuta. Caloriferele pot fi realizate:


  • din aluminiu
  • din fonta
  • din otel
  • calorifere portprosop (acestea sunt create special pentru a iti sustine prosoapele de baie)

Pentru mai multe detalii despre fiecare tip de calorifer in parte, te invitam sa citesti AICI.

2. Autorizatia

In ceea ce priveste autorizatia de care ai nevoie, poti construi linistit o casuta pe piloni, adica una fara fundatie, chiar daca nu ai autorizatie. Daca iti doresti sa construiesti o casa cu fundatie, ai nevoie de acordul primariei, dar si de un proiect.

3. Accesul la utilitati

Stim ca ti-ai dori un loc care sa fie pozitionat cat mai departe de aglomeratie, in liniste si pace. Inainte de a construi o astfel de casa, trebuie sa te gandesti ca locul trebuie sa aiba acces la utilitatile necesare. Ai neaparat nevoie de propria ta sursa de curent! Nu neglija acest lucru!


4. Fa-ti o lista cu cele necesare

Atunci cand esti la tine acasa, incearca sa faci o lista cu tot ceea ce ai nevoie de dimineata pana seara. De la pasta de dinti, pana la uscator de par, de toate aceste lucruri vei avea nevoie in noua ta locuinta. De aceea, este important sa nu uiti de niciun lucru!

5. Fii realist!

Gandeste-te cam cat de des vei locui in aceasta casa de vacanta. Imparte-o cu prietenii, o poti inchiria chiar si unor persoane care doresc sa isi petreaca acolo un weekend linistit! Cu cat va fi mai locuita, cu atat aceasta casa va fi mai primitoare, nu-i asa?

In continuare, va invitam sa aruncati o privire peste galeria foto de mai jos care contine poze dintr-o cabana construita special pentru zonele muntoase. Este foarte frumoasa, nu-i asa?


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI