Transforma hainele vechi in ghivece creative cu ajutorul cimentului

0
7655
transforma hainele vechi

Transforma hainele vechi in ghivece creative cu ajutorul cimentului

Vrei sa stii cum poti transforma hainele vechi in ghivece haioase? Am pregatit pentru tine o galerie foto care sa te inspire, dar si cateva explicatii pentru ca tu sa poti pune in aplicare aceasta reteta pentru compozitie.


Transforma hainele vechi in ghivece sau jardiniere de flori cu ajutorul unui singur material: cimentul. Descopera cum poti face acest lucru. Vei putea sa plantezi aici florile preferate sau sa le schimbi ghiveciul acelor flori care au nevoie de acest lucru. Noile tale jardiniere vor atrage atentia musafirilor tai.

Imagineaza-ti cum ar fi sa poti sa realizezi singur cateva ghivece sau jardiniere, in functie de ceea ce ai nevoie. Hainele vechi pot fi transformate in astfel de jardiniere pentru gradina sau casa ta.

Cum puteti realiza astfel de jardiniere creative

Pentru a avea jardiniere facute chiar de tine, ai nevoie de apa, ciment si haine vechi. Din apa si din ciment vei prepara o compozitie. Pentru acest lucru, trebuie sa adaugi 2 parti de ciment si 8 parti de apa. Compozitia va deveni destul de tare, insa suficient de moale incat sa poti amesteca in ea.


Apoi, tot ce trebuie sa faci este sa inmoi o bluza veche sau un material mai mare pe care il ai in aceasta compozitie. Apoi, pune totul pe un suport. In functie de suportul pe care il alegi, compozitia se va intari si va lua forma acelui suport. De aceea, te sfatuiesc sa fii cat mai creativ atunci cand vine vorba de alegerea unei forme pentru aceasta jardiniera.

Pentru a putea sa dezlipesti forma de pe suportul tau, pune aici mai intai o folie din plastic. Daca nu ai imaginatie, poti folosi drept forma o galeata, o oala mai veche sau o cutie mai mare.

sursa foto: Pinterest