Transforma o incapere mica intr-un spatiu generos cu ajutor acestor trucuri

0
358
transforma o incapere mica

Transforma o incapere mica intr-un spatiu generos cu ajutor acestor trucuri

Camera ti se pare mult prea mica? Nu si dupa ce vei pune in aplicare aceste trucuri simple si rapide. Incearca-le si vei observa imediat diferenta, in orice incapere din casa ta.


Problema la o incapere mica si inghesuita este ca devine obositoare pentru noi, cu timpul. Intr-o camera in care nu ai loc sa iti desfasori activitatile asa cum iti doresti sau sa iti aranjezi lucrurile dupa bunul plac nu te poti simti relaxat si confortabil.

Mai jos, o sa discutam despre cateva trucuri utile pe care le puteti aplica si voi in incaperile din casa.

1. Culorile din camera pot schimba aspectul

Culorile mobilierului, culorile peretilor au puterea de a face o incapere sa para mai mica sau mai mare. O multime de culori amestecate in camera vor face incaperea sa para inghesuita, pe cand culorile simple, dar combinate cu alb, vor face incaperea sa para mai luminata.


2. Lumina din incapere

Pentru ferestre, alege perdele cat mai simple, care sa permita luminii sa intre in casa. Incaperea trebuie sa aiba cat mai multa lumina naturala, dar ajutata si de lumina artificiala, atunci cand este cazul.

Alege o aplica simpla, pentru tavan, care sa ofere lumina in intreaga incapere. Apoi, nu uita de lumina ajutatoare. Poti pozitiona cate o astfel de lampa de perete pe fiecare parte a patului, care sa te ajuta atunci cand vrei sa citesti.

Afla din acest articol ce rol joaca lumina si culorile in amplificarea spatiului. Vei gasi o multime de detalii ajutatoare care te vor face sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste amenajarea incaperilor din casa ta.


3. Scapa de covoarele mari din camera

Covoarele aduna foarte mult praf si pot fi periculoase pentru caile respiratorii, mai ales daca sunt puse intr-o camera in care dormiti. Pe langa acest lucru, ele fac ca incaperea sa para mai mica, mai inghesuita.

Cel mai bun sfat este sa scapati de aceste covoare. Puteti sa pastrati un covor simplu, micut, pe care sa il pozitionati in dreptul patului.

4. Nu uita de oglinzi!

Oglinzile joaca un rol foarte important in fiecare incapere, daca stim cum sa le aranjam. Sunt piese decorative extrem de cautate si fac dintr-un design banal, unul elegant, dar simplu.


Oglinzile se pot pozitiona atat pe perete, cat si pe usile de la dressing, daca acesta exista in camera. Aspectul incaperii va fi schimbat, iar o oglinda da senzatia unui spatiu mare si incapator.

sursa foto