Transformari uluitoare ale pieselor de mobilier – Inainte si Dupa

0
705

Transformari uluitoare ale pieselor de mobilier – Inainte si Dupa

Acesta transformari uluitoare ale unor piese de mobilier va vor face sa va ganditi de doua ori inainte de a arunca dulapiorul vechi.


De cele mai multe ori nu dispunem de suma necesara de bani pentru a face toate schimbarile pe care ni le dorim in casa. Vrem sa cumparam lucruri noi pentru cei mici, vrem sa reinnoim perdelele din bucatarie, vrem sa schimbam covorasul de la intrare, dar parca si dulapiorul din sufragerie nu mai este ce a fost. Si parca am dori unul nou. Insa nu este atat de simplu deoarece mobila nu este atat de ieftina pe cat am dori noi sa fie ca sa o putem schimba mereu si mereu.

Asa ca va oferim o solutie pentru a pastra piesele vechi de mobilier. Poate veti intreba de ce sa faceti acest lucru? Va spunem noi de ce: mobila veche este de cele mai multe ori de o calitate foarte buna si facuta din lemn adevarat, prelucrat special pentru ca ea sa reziste. De aceea, va propunem sa schimbam piesele vechi de mobilier si sa le reinnoim cu ajutorul unor mici trucuri.

Vedem, in urmatorul articol, cateva idei frumoase pentru a transforma piesele vechi de mobilier in unele care par noi si care sunt, in acelasi timp, de foarte buna calitate. Voua care va place?


transformari uluitoare (1)

transformari uluitoare (2)

transformari uluitoare (3) transformari uluitoare (4)

transformari uluitoare (5)

transformari uluitoare (6) transformari uluitoare (7)

transformari uluitoare (9)

transformari uluitoare (10)

transformari uluitoare (11)

transformari uluitoare (12)

transformari uluitoare (13)

transformari uluitoare (14)

transformari uluitoare (15) transformari uluitoare (16)

via