Trenduri diferite de design in bucatarie, dar incantatoare si inspirationale

0
3234
trenduri diferite de design

Trenduri diferite de design in bucatarie, dar incantatoare si inspirationale

Descopera o serie de trenduri diferite de design pentru o tranzitie de la o bucatarie simpla, la una spectaculoasa. Atat design-ul, cat si organizarea in bucatarie sunt factori importanti ce te vor ajuta zi de zi.


In inima casei tale, in bucatarie, ai nevoie sa depozitezi o multime de lucruri, dar si sa te simti suficient de bine si de confortabil astfel incat sa poti gati aproape zilnic.

Alege solutii inteligente de depozitare

Conteaza atat estetica, cat si partea de utilitate. Opteaza pentru solutii inteligente de depozitare precum dulapurile pe colt, dar alege si accesoriile care sa iti usureze munca.

Nu uita ca si electrocasnicele joaca un rol important atunci cand vine vorba de o camera care sa arate chic, absolut superb. Opteaza pentru un cuptor incorporat in mobilier, dar si pentru o masina de spalat vase practica.


Decoreaza bucataria in doua tonuri – Trenduri diferite de design

O combinatie de culori diferite, chiar si o combinatie de culori in contrast va scoate spatiul din simplitate si il va transforma intr-un loc unic. Nuantele stridente nu sunt deloc greu de intretinut si se vad absolut superb intr-o combinatie cu o nuanta deschisa.

Indrazneste sa decorezi si tu bucataria astfel incat acest spatiu sa fie absolut incantator. Inspira-te si din galeria foto de mai jos.

Opteaza pentru nuante curajoase

Fie ca alegi mobilierul de bucatarie in scheme de culori curajoase sau ca optezi pentru corpuri de iluminat extravagante, un strop de unicitate este perfect pentru bucataria ta. O combinatie de culori precum un albastru intens si decoratiuni aurii ii va oferi spatiului schimbarea de care acesta are nevoie.


Aspectul bucatariei este extrem de important pentru ca aici trebuie sa te simti cat mai bine, dar si sa te bucuri de functionalitatea mobilierului.

sursa foto: Pinterest