Trucuri creative si utile pentru a avea o baie organizata

0
430

Trucuri creative si utile pentru a avea o baie organizata

Aveti dificultati in a tine baia organizata din cauza faptului ca spatiul este mic? Daca raspunsul este afirmativ, va invitam sa aruncati o privire peste aceste trucuri utile, personalizate pentru problemele fiecarei bai. Daca aveti la dispozitie putin spatiu, intr-un singur loc, puteti sa folositi dulapioare verticale. Daca in baia voastra aveti spatiu in mai multe locuri, va puteti folosi de toate si puteti construi cateva rafturi practice.


Curatenia, pe primul loc

Primul nostru sfat este acela de a pastra toate rafturile curate. Este uimitor cum din toate recipientele, cutiile si sticlutele curge crema sau samponul. Important este sa mentinem toate blaturile si suprafetele curate si astfel ne va fi mult mai usor sa fim organizate. Ne vom autodisciplina si vom fi mai eficienti si organizati.

trucuri-creative-si-utile-13

Depozitarea in borcane

Fie ca aveti pensule pentru machiaj, betisoare de urechi sau periute de dinti pe care doriti sa le depozitati in recipiente, va puteti construi un astfel de suport pe care sa lipiti borcanele din sticla sau din plastic. Avantajul la borcanele din sticla este ca acestea vor fi mai usor de curatat si de intretinut, sunt transparente si estetice si nu trebuie inlocuite decat la o perioada destul de mare de timp. In plus, arata foarte bine, nu-i asa?

trucuri-creative-si-utile-2

trucuri-creative-si-utile-1

Investiti in accesorii mici si utile

Pentru ca depozitarea sa fie mai usoara si mai rapida, investiti in accesorii mici care sa va ajute sa depozitati rapid si eficient. Borcanele de sticla din pozele anterioare sunt doar in exemplu, insa puteti sa achizitionati cosuri pentru a depozita cremele, balsamul, samponul, fixativul sau orice alt produs de care aveti nevoie.


trucuri-creative-si-utile-4

trucuri-creative-si-utile-5

trucuri-creative-si-utile-6

trucuri-creative-si-utile-10

trucuri-creative-si-utile-7

Insanely Cool Diy Bathroom Storage Ideas Diymaniac pertaining to The Brilliant as well as Interesting bathroom storage diy for Home - Design Decor

trucuri-creative-si-utile-9

trucuri-creative-si-utile-11

Un alt truc folositor este sa utilizati spatiul vertical deoarece veti fi mai organizati. Incercati si voi! Noi va dorim spor la treaba si asteptam sa auzim care sunt trucurile pe care le folositi pentru a economisi spatiul atat in baie, cat si in alte incaperi din casa.

trucuri-creative-si-utile-12

trucuri-creative-si-utile-14

via