Trucuri pe care le folosim pentru a ne face mobilierul mai frumos

0
103
mobilierul mai frumos

Trucuri pe care le folosim pentru a ne face mobilierul mai frumos

Ce putem face in zilele in care dorim sa fim mai creativi si sa realizam cateva proiecte pe care le-am vazut de cateva zile si pe care dorim sa le punem in aplicare?
Daca doriti sa faceti o schimbare in casa voastra, sa realizati cateva piese de mobilier noi sau chiar sa faceti din vechile piese unele noi, va oferim o multime de idei ingenioase. Haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba!

Cui nu ii place creativitatea?

De atatea ori ne-am confruntat cu problema aceasta: ne-am plictisit de mobila pe care o avem sau design-ul casei deja are nevoie de o infrumusetare, de o innoire. Cu totii vedem poze frumoase pe internet, poze cu design colorat si frumos, unic, parca design care s-ar potrivi perfect la noi in casa, nu-i asa? Si ne dorim sa schimbam infatisarea unei camere, ne dorim sa dam o noua culoare incaperii si sa o transformam in casa visurilor noastre.
Cu totii iubim creativitatea. De aceea, ne-am gandit sa va oferim cateva solutii pentru ca mobila voastra veche sa se transforme in una noua, mai frumoasa si mai potrivita cu design-ul contemporan. Va place ideea? Uneori aveti nevoie doar de putina hartie autocolanta, de cateva idei frumoase si de multa imaginatie. Desigur, indemanarea nu ar strica deloc. Ba din contra!
Cu ideile frumoase venim noi, insa de proiecte va trebui sa va ocupati chiar voi. Hm, oare cum vor iesi aceste proiecte? 

Transforma masuta veche

Masuta veche, simpla, pe care o aveai pana acum, trebuie neaparat sa fie reamenajata. Te-ai saturat de culorile pe care le are deja sau iti doresti ca ea sa se potriveasca cu noul design pe care l-ai adoptat in incaperea respectiva? Oricare ar fi situatia, noi va ajutan cu cateva idei creative. Va dorim spor la treaba!