Trucuri pentru organizare in baie care te vor ajuta

0
2264
organizare in baie

Trucuri pentru organizare in baie care te vor ajuta

Organizarea spatiului din baie este mereu o problema, mai ales cand este vorba de incaperile micute. Afla ce trucuri poti aplica si tu!


Amenajarea baii tale

Fie ca este vorba de o incapere mica, medie sau mare, baia trebuie sa se afle pe lista de prioritati atunci cand vine vorba de o amenajare frumoasa. Baia trebuie sa iti ofere o energie placuta, aici trebuie sa gasesti o atmosfera primitoare pentru ca acest spatiu sa te umple de energie.

Organizarea spatiului din baie

Chiar daca organizarea spatiulu din baie a fost mereu o problema pentru fiecare dintre noi, cateva trucuri te pot ajuta sa economisesti spatiul.

Spatiul din baie trebuie imbunatatit, astfel incat tu sa ai loc sa depozitezi toate lucrurile necesare.


Orice spatiu mic poate fi folosit pentru a fixa rafturi practice, rafturi pe care poti depozita de la produse pentru cosmetica, pana la betisoare de urechi, pasta si periuta de dinti, dar si prosoape de baie.

Realizeaza proiecte Do It Yourself

Proiectele Do It Yourself iti vin in ajutor atunci cand nu mai ai nici idei pentru a realiza noi piese de mobilier, der nici bani pentru a achizitiona mobila noua pentru baia ta.

De aceea, cea mai buna solutie este sa refolosesti lucrurile vechi pentru a realiza noi proiecte Do It Yourself care sa te ajute sa depozitezi.


Foloseste spatiul de deasupra usii!

Spatiul de deasupra usii de la baie poate fi folosit pentru a depozita prosoape sau pentru a depozita hartia igienica. Fixeaza un raft aici si foloseste spatiul intr-un mod inteligent! 

O scara veche sau paletii din lemn pot fi ideale daca vrei sa it pui indemanarea si imaginatia la incercare pentru a realiza proiecte frumoase pentru baia ta. Nu ai nimic de pierdut!

sursa foto: Pinterest