Trucuri si idei practice pentru mica ta ferma de animale

0
8816

Trucuri si idei practice pentru mica ta ferma de animale

S-ar parea ca ziua de astazi este dedicata acelor persoane care stau la tara si au de toate in curtea lor, de la gaini pana la capre si purcei, eventual si cai. Cu alte cuvinte o mica si productiva ferma de animale. Stati linistiti pentru ca nu vom dezbate idei de afaceri de genul… cum sa-ti infiintezi o mica ferma de animale, ci vom prezenta idei practice si sfaturi utile necesare in orice gospodarie bine pusa la punct, de pe urma careia marea majoritate isi castiga existenta.


Ca sa nu mai lungim vorba o sa incepem direct si o sa va intrebam ce parere aveti de aceste alimentatoare (ne-am permis sa folosim acest termen pentru ca nu am gasit altul mai potrivit) pentru animalele din curte? Umplute cu fan, hrana va fi in permanenta la dispozitia lor fara a o risipi inutil.

Sau ce spuneti de ideea de a hrani micii iezi asezand pe un stativ mai multe biberoane cu lapte? Suna interesant nu-i asa?

Sunt multe idei si sfaturi practice in articolul de astazi, de aceea va lasam sa le descoperiti pe fiecare in parte. Daca le veti incercati si va vor reusi, neaparat sa ne spuneti si noua postand comentarii pe pagina noastra Do It Yourself.


Fara nici o legatura cu acest articol dar in ton cu tema de astazi, am postat si o fotografie cu un superb exemplar cabalin. Nu stim din ce rasa face parte, dar ne-a placut atat de mult incat nu ne-am putut abtine sa nu vi-l aratam si voua. Priviti si admirati de data aceasta!

idei practice 2

idei practice 3

idei practice 4

idei practice 5

idei practice 6

idei practice 7

idei practice 8

idei practice 9

idei practice 10

idei practice 11

idei practice 12

idei practice 13

idei practice 14

idei practice 15

idei practice 16

idei practice 17

idei practice 1

idei practice 18

via