Trucuri simple pe care le poti folosi la gradinarit. Idei DIY

0
8141

Trucuri simple pe care le poti folosi la gradinarit. Idei DIY

Pentru ca primavara s-a instalat deja si ati inceput munca la gradina de zarzavaturi, iata cateva idei practice pe care vi le impartasim cu mare drag.  Le putem incadra chiar la categoria ,,din secretele gradinaritului,, si pentru ca sunt trucuri utile oricui, o sa vedeti imediat de ce am folosit aceasta expresie. Poate unii dintre voi le-ati mai auzit sau chiar le-ati vazut puse in aplicare, insa niciodata nu strica sa vi le reamintiti. Iata despre ce este vorba:


1. Daca nu iti place cum arata tuburile din PVC folosite la scurgerea apei de pe acoperisul casei, atunci afla ca le poti masca foarte usor cu un suport metalic langa care poti planta flori agatatoare si astfel ai mai rezolvat inca una din probleme.

trucuri simple

trucuri simple

2. De ce sa te chinui sa tai castravetii cu un anume aparat atunci cand vrei sa pregatesti o masa festiva pentru prietenii tai, cand poti foarte simplu sa-i imbraci direct in forme ondulate din plastic in perioada lor de crestere. Si cu rosiile poti proceda la fel.  Insa cea mai interesanta ni s-a parut forma perelor. Veti vedea in imagini de ce am spus asta.

10

12

13

14

15

16

7

3. Cum unele dintre imaginile de mai jos sunt foarte sugestive, nici nu mai e nevoie sa vi le explicam, insa va garantam ca o sa punem si noi in aplicare cateva dintre ele. Daca v-au placut ideile practice din articolul de astazi, promitem sa mai revenim si cu altele la fel de interesante.


6

trucuri simple

9

11

trucuri simple

trucuri simple

trucuri simple

trucuri simple

via