Umbrela, un accesoriu pe care il putem transforma intr-un mod creativ

0
5448

Umbrela, un accesoriu pe care il putem transforma intr-un mod creativ

Daca v-ati plictisit de ornamentele pe care le-ati realizat pana acum in gradina, puteti incerca sa diversificati decorul intr-un alt mod. De exemplu, puteti transforma o umbrela veche intr-un ornament colorat. Si nu o spunem asa pur si simplu, o spunem pentru ca avem convingerea ca oricine are un astfel de obiect in casa.


Umbrela, un accesoriu banal pe care il putem transforma cu usurinta in ornamente colorate

Un accesoriu banal si indispensabil, mai ales acum, se numara si umbrela. Accesoriu, pe care ar trebui sa il purtam cu noi, indiferent daca ploua sau daca este soare. Noi trebuie sa fim pregatiti nu-i asa? Ei bine, din cand in cand ele se mai si defecteaza. Tocmai de aceea am pregatit aici cateva idei de a le refolosi intr-un mod creativ in gradina. Cum altfel decat transformandu-le in ornamente spectaculoase.

Aranjamente spectaculoase din umbrele – Proiecte colorate de vara

Putem realiza aranjamente spectaculoase din umbrele? Ei bine, da. Acel accesoriu care ne adaposteste de picaturile de ploaie, poate fi transformat cu usurinta intr-un suport deosebit pentru florile de vara, spre exemplu.

umbrela

Umbrelele ca idei de suporturi pentru florile decorative

Daca esti in cautarea unor idei de suporturi interesante pentru gradina ta, atunci cu siguranta aceste idei te vor ajuta sa-i schimbi infatisarea. Si asta fara prea mult efort. Doar imaginatia este cea care se straduieste sa va satisfaca dorinta de frumos. Priviti!


umbrela

Flori de vara in umbrele – Idei creative

Daca ar fi sa enumeram acum cateva dintre florile de vara cu care putem infrumuseta gradina, cu siguranta ne vom gandi la panselute. In opinia noastra sunt cele mai potrivite flori pentru a crea decoruri spectaculoase. Este lesne de inteles de ce. Sunt colorate si delicate.   

Fara doar si poate, ideile de astazi sunt pentru a va inspira din ele. Dar nu va impiedica nimeni sa folositi intr-un mod creativ si altfel de obiecte pe post de suporturi inedite pentru florile din gradina.

umbrela umbrela umbrela umbrela

sursa foto: Pinterest