Un altfel de gratar – 9 proiecte spectaculoase

0
24837

Un altfel de gratar – 9 proiecte spectaculoase

Locul din curte pe care il alegem pentru a construi un gratar este destul de important, insa si mai importanta este constructia in sine. De cele mai multe ori cumparam unul de-a gata, numai bun de pus in functiune. Insa exista si alte alternative precum cel realizat din caramida, care pe langa faptul ca este durabil mai are si un design deosebit. Insa nu despre gratarele din caramida vom vorbi in acest articol ci despre unele construite din plasa de sarma cu umplutura din pietre de rau.


Este o varianta ieftina avand in vedere ca materia prima o gasiti usor si mai peste tot. Nu va fie teama ca nu vor avea un design aparte, gandindu-va bineinteles la materialele din care sunt facute, ba dimpotriva. Tocmai din acest motiv ne-am gandit sa va oferim cateva idei practice pentru a avea in curte cel mai interesant model de gratar construit.

Dar mai bine lasam imaginile de astazi sa fie sursa de inspiratie pentru aceia dintre voi care vor dori sa-si construiasca un gratar vara aceasta, iar daca veti considera ca se pliaza pe gusturile voastre nu ne ramane decat sa va uram spor la lucru.

Bineinteles ca puteti adauga impresiile voastre la rubrica de comentarii a paginii Do It Yourself, iar daca aveti si voi astfel de idei practice pe care le-ati pus deja in aplicare, va rugam sa ni le dezvaluiti si noua.  Puteti exemplifica si cu fotografii. Le asteptam cu mare drag!


gratar 1

gratar 2

gratar 3

gratar 4

gratar 5

gratar 6

gratar 7

gratar 8

gratar 9

via