Un tablou decorativ ni-l putem face si singuri, daca avem 4 lucruri la indemana

0
1937

Un tablou decorativ ni-l putem face si singuri, daca avem 4 lucruri la indemana

Uneori, pentru a schimba decorul intr-o incapere nu e nevoie decat de un tablou decorativ. Iar cele cu picturi in forme geometrice sunt printre cele mai interesante si mai atractive, mai ales ca ni le putem face si singuri, prin urmare nu trebuie sa fim cu totii talentati la picat. Tocmai de aceea ne-am gandit sa va oferim cateva idei in acest articol.


Asadar daca aveti un perete caruia vreti sa-i schimbati infatisarea si simtiti ca-i lipseste ceva, puteti sa-l amenajati cu un tablou decorativ pictat chiar de mana voastra. Iar daca nu stiti cum sa faceti asta, va spunem noi prin intermediul acestui articol. In plus puteti face o economie destul de insemnata in bugetul familiei.

Iar pentru asta ar trebui in primul rand sa va faceti rost de cele necesare, respectiv o bucata de panza alba, doua sau chiar mai multe tuburi cu vopsea speciala pentru pictat pe baza de ulei, o rama confectionata din lemn si o rola de banda adeziva. De ce si o rola de banda adeziva? Deoarece cu ajutorul ei urmeaza sa trasati acele forme geometrice pe care le veti picta.

Partea frumoasa este ca puteti realiza ce forme doriti si dupa cum va dicteaza imaginatia de moment, prin urmare nu trebuie sa urmati un model anume, important este ca atunci cand le veti picta sa stiti sa asortati culorile intre ele.


De aceea va lasam sa va inspirati din acest articol iar daca unele idei de astazi se pliaza pe stilul vostru, noua nu ne revine decat placuta misiune de a va dori spor la treaba. Priviti!

Va multumim ca ne urmariti si asteptam in continuare sa va exprimati impresiile la rubrica de comentarii a paginii noastre Do It Yourself.

tablou-decorativ-1

tablou-decorativ-2

tablou-decorativ-3

tablou-decorativ-4

tablou-decorativ-5

tablou-decorativ-6

tablou-decorativ-7

tablou-decorativ-8

tablou-decorativ-9

tablou-decorativ-10

tablou-decorativ-11

tablou-decorativ-12

tablou-decorativ-13

tablou-decorativ-14

tablou-decorativ-15

via