Unelte de gradina transformate in obiecte de decor creative

0
109

Unelte de gradina transformate in obiecte de decor creative

Aceste unelte de gradina pot fi usor transformate in proiecte frumoase, de tip Do It Yourself. Daca stati la curte si aveti si voi o multime de unelte vechi, care nu mai pot fi folosite pentru ceea ce au fost cumparate sau construite, va oferim o serie de solutii Do It Yourself pentru a transorma aceste unelte in proiecte frumoase pentru gradina.


De ce sa aruncam aceste obiecte cand ele pot deveni materiale pentru a pune in practica ideile pe care le avem de mult, dar pe care nu putem sa le realizam pentru ca nu am avut timp. Sa profitam de acese cateva zile libere pe care le avem sau sa ne luam o dupa amiaza libera pentru a ne limpezi mintea si sa fim creativi!

Vedem si noi idei in urmatorul articol si asteotam sa ne spuneti care este proiectul vostru preferat. Daca numarul de la casa ta nu este vizibil pozitionat, poti folosi o lopata si il poti vopsi acolo.

Cele mai frumoase idei le gasiti pe site-ul nostru, ideipentrucasa.ro, insa cele mai frumoase proiecte doar voi le puteti pune in aplicare. Va dorim spor la treaba!


Unelte de gradina (2)

Unelte de gradina (6)

Unelte de gradina (7)

Unelte de gradina (8)

Unelte de gradina (9)

Unelte de gradina (10)

Unelte de gradina (1)

Unelte de gradina (5)

Unelte de gradina (4)

Unelte de gradina (3)

via