Utilizari ciudate, dar creative ale obiectelor sanitare din baie

0
764
obiectelor sanitare din baie

Utilizari ciudate, dar creative ale obiectelor sanitare din baie

Descopera cum poti refolosi in gradina obiectele sanitare. Aceste utilizari ciudate, dar creative ale obiectelor sanitare din baie va vor inspira!


Desi pot sa para ciudate, aceste decoratiuni sunt creative, iar unii oameni le considera chiar opere de arta. Nu este deloc usor sa transformi orice piesa de mobilier, obiect sanitar sau alte lucruri in obiecte decorative. Ai nevoie de imaginatie, indemanare si de multa creativitate.

Rezervorul de toaleta transformat in ornament

In propria baie poti sa realizezi un ornament creativ, folosindu-te de rezervorul de la toaleta. Acesta poate fi folosit pe post de suport pentru un ghiveci cu plante verzi.

Refolosirea obiectelor sanitare din baie

Ornamente realizate din vasul de la toaleta – Pro sau Contra?

Unele persoane nu sunt tocmai iubitoare de ornamente realizate din vasul de la toaleta. Alte persoane sunt, din contra, incantate ca imaginatia poate depasi orice limite si ca ornamente se pot realizat din aproape orice lucru.


De aceea, va intrebam si pe voi daca sunteti pro sau contra acestor decoratiuni? Ele pot vopsite pentru a fi putin mascate si pot fi acoperite aproape in intregime cu plante pentru ca decoratiunea sa fie cat mai frumoasa.

Poti opta atat pentru plante verzi, cat si pentru flori colorate. Orice planta iti place poate fi transformata intr-un obiect decorativ frumos pentru gradina sau pentru terasa casei tale.

Flori colorate pentru gradina ta

Florile colorate pot fi plantate in orice vas de toaleta din portelan, ceramica sau din alt material puternic si gros.


Rezervoarele de la toaleta pot fi tinute atat sprijinite de perete, cat si agatate sau expuse undeva mai sus pe exteriorul peretelui. Trebuie sa ai o atentie deosebita atunci cand vine vorba de vasele de toaleta sau de rezervor deoarece materialele sunt grele si pot sa se sparga usor.

sursa foto: Pinterest