Vacanta celor mici – idei de activitati distractive in aer liber

0
632

Vacanta celor mici – idei de activitati distractive in aer liber

Vacanta – un cuvant pe placul tuturor copiilor. Doar la auzul acestui cuvant si deja ne si inchipuim reactia lor , nu mai spunem de entuzismul molipsitor sau chiotele de bucurie care vor rasuna in toata casa. Si au dreptate sa reactioneze asa, pentru ca este o vacanta mult asteptata si binemeritata.


Dar cum nu trebuie sa-i lasati fara astfel de activitati distractive, chiar si in aceasta perioada a vacantei, ne-am gandit sa va prezentam idei pentru a-i tine ocupati cu jocuri distractive in aer liber. Sunt activitati pe cat de amuzante pe atat de inventive, prin urmare nu au de ce sa se impotriveasca sau sa faca mofturi in a-si petrece timpul liber intr-un mod placut.

Nu mai vorbim de faptul ca pot socializa intre ei cu usurinta, dezvoltandu-si in acelasi timp spiritul de echipa de care vor avea nevoie atunci cand vor face primii pasi in viata ca adulti. Suntem aproape convinsi ca doar prezentandu-le cateva idei precum cele din articolul de astazi, ii veti putea smulge cu usurinta din fata calculatorului. Ceea ce ar fi benefic pentru ei nu-i asa?!

Asa cum spuneam, pot juca si ei ca cei mari bowling spre exemplu,  doar ca de data aceasta popicele vor fi niste sticle din plastic umplute cu apa. O idee buna, ce ziceti?


Concursul cu triciclete este iarasi o idee foarte buna pentru ca le dezvolta atat spiritul de castigator cat si cel de fair play. Si aruncatul la tinta precum spartul baloanelor cu sageti este o idee buna, evident sub supravegherea voastra pentru ca nimeni nu-si doreste ca cei mici sa se raneasca.

Toate acestea sunt benefice pentru dezvoltarea armonioasa a unui copil, prin urmare alegeti cat mai multe activitati distractive in aer liber, precum ideile din articolul de astazi.

9

10

11

12

13

14

15

vacanta

vacanta

vacanta

vacanta

vacanta

vacanta

vacanta

vacanta

vacanta

vacanta

via