Verdele: O culoare ce poate fi transpusă cu ușurință în design-ul bucătăriei

0
434

Verdele: O culoare ce poate fi transpusă cu ușurință în design-ul bucătăriei

Design-ul bucătăriei poate fi transformat dacă alegi să transpui aici o culoare cu adevărat frumoasă, o culoare care te duce cu gândul mai aproape de natură: verdele.


Bucătăria este încăperea o mulțime de timp pe parcursul zilei, indiferent că gătim sau că ne bem cafeaua. Această cameră trebuie amenajată pe gustul nostru, dar amenajată astfel încât să ne bucurăm de nuanțele de aici, de texturi, dar și de piesele de decor.

Despre culoarea verde

Verdele este o nuanță care, în pictură, se obține prin combinația de galben și albastru sau galben și cyan. De asemenea, această culoare ne aduce cel mai mult aminte de natură, dar și de pietre frumoase precum este smaraldul.

Această nuanță naturală ne aduce aminte de viață, sănătate, speranță și tinerețe și este o culoare ce poate fi transpusă ușor în design-ul gospodăriei noastre.


Vopsirea insulei de bucătărie în verde

Insula de bucătărie este o piesă de mobilier și de decor ce poate fi extrem de utilă în această cameră.

Pe lângă faptul că este multifuncțională, insula de bucătărie poate fi vopsită în verde. Ea va aduce un strop de culoare în camera ta. Această nuanță fresh ne inspiră și este perfectă pentru decorul insulei de bucătărie.

Ornamente în nuanțe de verde

Dacă bucătăria ta este complet mobilată și vrei să adaugi culoare în această încăpere, decorațiunile pot fi și ele de folos.


Un corp de iluminat, un covor în nuanțe de verde, dar și farfurii verzi pot fi introduse în decorul acestei încăperi. De asemenea, poți opta pentru a schimba masa de dining și scaunele cu unele ce au nuanță de verde-smarald.

Bucatarii in nuante superbe de verde – Aspect fresh in casa ta

Bucătării moderne ce combină culorile și texturile pentru un aspect spectaculos

sursa foto: Pinterest