Vezi si tu cum poti refolosi rotile unei biciclete vechi

0
618

Vezi si tu cum poti refolosi rotile unei biciclete vechi

Esti curios cum se pot refolosi rotile unei biciclete? Ideile sunt nenumarate!


Atunci cand eram mici, activitatea noastra preferata era mersul pe bicicleta sau mersul pe role. Insa pana sa invatam sa facem aceste lucruri, tot aceste activitati distractive sunt cele care ne-au dat cele mai multe dureri de cap deoarece este destul de greu sa inveti sa mergi pe bicicleta sau pe role. Se spune ca mersul pe bicicleta nu se uita niciodata. Dar asta nu inseamna ca bicicleta pe care o avem o sa ne tina o vesnicie! Lucrurile uneori se invechesc si trebuiesc inlocuite.

Noi va oferim, in acest articol, o multime de idei deosebite si unice pentru a refolosi rotile unei biciclete vechi si pentru a realiza proiecte noi din ele. De ce sa aruncam aceste roti si sa nu folosim partile din bicicleta veche? Daca doriti sa ramaneti cu amintiri dar si sa realizati o multime de ornamente speciale, va invitam sa aruncati o privire peste aceste poze si sa ne spuneti si noua daca aceste idei vi se par frumoase.

Vedem si noi aici despre ce este vorba si asteptam sa ne spuneti care este parerea voastra despre aceste idei frumoase. Va dorim spor la treaba si asteptam si noi poze cu proiectele pe care le-ati realizat si voi!


rotile unei biciclete vechi (1)

rotile unei biciclete vechi (2)

rotile unei biciclete vechi (3)

rotile unei biciclete vechi (4)

rotile unei biciclete vechi (5)

rotile unei biciclete vechi (6)

rotile unei biciclete vechi (7)

rotile unei biciclete vechi (8)

rotile unei biciclete vechi (9)

rotile unei biciclete vechi (10)

rotile unei biciclete vechi (11)

rotile unei biciclete vechi (12)

rotile unei biciclete vechi (13)

rotile unei biciclete vechi (14)

rotile unei biciclete vechi (15)

rotile unei biciclete vechi (16)

via