Vrei sa iesi in evidenta cu o gradina unica? Iti recomandam aceste idei spectaculoase

0
948

Vrei sa iesi in evidenta cu o gradina unica? Iti recomandam aceste idei spectaculoase

Va marturisim ca amenajarile cu piatra decorativa ne fascineaza, prin urmare nu ratam nici o ocazie de a va prezenta si voua cat mai multe astfel de idei spectaculoase.


Piatra decorativa este un produs ieftin si se gaseste ambalata la saci in multe magazine de profil care comercializeaza articole pentru casa si gradina.

Dar mai inainte de a urmari imaginile pe care vi le-am pregatit astazi, trebuie sa va spunem ca acest tip de piatra decorativa este acea piatra care a fost sparta in granule de diferite marimi, spalata si sortata pe dimensiuni.

In ceea ce priveste amenajarea gradinii, nu mai este nevoie sa va spunem ca totul se rezuma la imaginatia fiecaruia de a-si decora gradina creand modele unice si deosebite. Prin urmare ne-am gandit ca nu ar fi rau sa contribuim si noi cu o serie proiecte simple, numai bune de pus in aplicare in aceasta primavara frumoasa.


Piatra decorativa se incadreaza perfect in peisajul oricarei curti si chiar daca aceasta nu este atat de generoasa ca spatiu, poate fi scoasa in evidenta o anumita zona din gradina, doar imbinand sorturile intre ele. Partea si mai buna este aceea ca se gasesc si intr-o gama variata de culori.

Ca si zone care pot fi infrumusetate se numara marginea teraselor din lemn, a gardurilor sau portiuni cu iarba aflate in mijlocul curtii, iar daca vreti sa preintampinati aparitia buruienilor, asezati pur si simplu o folie de plastic sub fragmentele de roci.

O idee buna este si aceasta extindere a terasei amenajata cu piatra decorativa, amenajare care noua ne place foarte mult.


gradina

gradina

Ghivecele cu plante decorative de dimensiuni mari se pliaza foarte bine pe amenajari de genul acesta. Iata un exemplu concludent!

gradina

Interesante si aceste colturi decorate cu piatra marunta.

gradina

gradina

 

sursa foto