Vrei sa incepi o afacere cu flori? Te ajutam cu idei si sfaturi!

0
3568
flori

Vrei sa incepi o afacere cu flori? Te ajutam cu idei si sfaturi!

Daca ai o pasiune, cel mai bine este sa incerci sa castigi si bani de pe urma acestei pasiuni! Cei care iubesc florile sunt constienti de faptul ca aceasta pasiune se poate transforma destul de usor intr-o afacere profitabila.


Zic „usor” pentru ca atunci cand exista pasiune si munca, atunci orice lucru se poate transforma intr-o afacere profitabila!

Fie ca este vorba de petreceri, de aniversari, de ocazii speciale, de nunti, botezuri sau receptii, lumea mereu este in cautare de flori. Florile sunt daruite atat in buchete, cat si in ghivece sau folosite drept aranjamente pentru diverse evenimente!

De aceea, daca si tu vrei sa incepi o afacere cu flori, tine cont de sfaturile de mai jos!


1. Locatia

Locatia de unde vei vinde florile este esentiala. Iti poti achizitiona o masina mare, precum sunt acestea de mai jos sau poti inchiria un spatiu pentru a vinde florile.

Daca nu iti permiti inca sa inchiriezi un spatiu, poti incepe oricand prin a vinde florile pe internet, cu ajutorul unui magazin online.

2. Furnizorii

Inainte de a incepe sa vinzi, ai nevoie de flori. Daca nu plantezi chiar tu florile, trebuie sa gasesti furnizorii care iti vor oferi aceste frumoase plante.


Ai nevoie si de accesorii precum: panglici, vaze sau fundite.

3. Strategia de vanzare

Ca orice afacere profitabila, ai nevoie de o strategie de marketing! Daca ai un teren, atunci poti castiga, fara efort, chiar si peste 25.000 euro pe an din cultivarea si comercializarea florilor in ghiveci!

4. Aranjarea si design-ul magazinului

Fie ca alegi un magazin sau poate o masina incapatoare cu ajutorul careia sa te plimbi prin tara, aranjarea florilor este foarte importanta.


Pentru a atrage cat mai multi clienti, alege sa pozitionezi la vedere aranjamente colorate si atragatoare!

sursa foto: Pinterest