Vrei sa-ti eficientizezi spatiul din dressing? Priveste aici idei practice de organizare

0
5921

Vrei sa-ti eficientizezi spatiul din dressing? Priveste aici idei practice de organizare

Cu totii cautam solutii sa ne eficientizam spatiul din casa, fie apeland la parerea unui specialist in design interior fie consultand reviste sau site-uri de specialitate, in asa fel incat sa avem parte de tot confortul. Dar nu putem sa nu specificam si faptul ca un loc aglomerat, nu numai ca ne oboseste dar ne si enerveaza atunci cand nu gasim lucrurile pe care le cautam. Iata ca si astazi am ales sa venim in intampinarea voastra cu o serie de idei practice de organizare.


Daca va intrebati despre ce fel de idei este vorba aici, va spunem ca gasiti mai jos idei de a compartimenta dressingul, in asa fel incat pantalonii, acele articole vestimentare care se regasesc si in garderoba doamnelor, nu numai a domnilor, sa poata fi pastrate intr-o ordine desavarsita, sau cum ne place noua sa spunem, la dunga.

Suntem siguri ca vor fi o multime de voci care vor spune ca pentru asa ceva exista umerasele, care permit pastrarea hainelor impecabile si fara sa se sifoneze. Nu putem sa lasam lucrurile asa si venim noi cu urmatoarea intrebarea. De ce nu am putea avea in dressing un loc special amenajat doar pentru pantaloni? Ei bine, raspundem tot noi, de data aceasta prin intermediul imaginilor de mai jos, imagini din care va puteti inspira pentru propriul design.

Cat despre dressing, care este acel ansamblu de mobilier in care pot depozitate hainele intregii familii, isi dovedeste utilitatea tocmai datorita felului cum este impartit pe module de depozitare, inclusiv cu spatiu pentru pastrarea pantalonilor, spatiu care poate fi amenajat si ulterior cu o simpla sina extensibila prevazute cu bare din lemn. In ceea ce priveste partea financiara, consideram ca astfel de amenajari ulterioare nu pot fi atat de costisitoare incat sa nu merite investitia. idei practice idei practice idei practice idei practice idei practice


sursa foto