Zatul de cafea – Benefic, util si practic pentru o multime de intrebuintari

0
1172
zatul de cafea

Zatul de cafea – Benefic, util si practic pentru o multime de intrebuintari

Benefic, zatul de cafea este un ingredient folosit atat pentru casa, cat si pentru gradina sau curtea casei tale. Cafeaua este o bautura extrem de buna, gustoasa, benefica pentru santate daca este consumata intr-o cantitate moderata si poate fi folosita si in alte activitati.


Fie ca vorbim despre casa sau gradina, dar si de cosmetica personala, zatul de cafea este folosit intr-o multime de activitati din gospodarie. Descopera si tu ce poti face cu zatul rezultat in urma prepararii cafelei si nu il vei mai arunca niciodata.

Aceste idei sunt perfecte pentru casa, curte, gradina, dar si pentru ingrijirea personala.

Zatul de cafea, ideal pentru cosmetica personala

Pielea de pe corp necesita exfoliere blanda cam o data pe saptamana. Cu zatul de cafea te poti bucura de o exfoliere cu un ingredient natural, ingredient ce iti face pielea mai catifelata si o mentine tanara. Ai grija ca zatul de cafea poate sa pateze cada din email.


Ingredient ideal pentru curtea ta

Florile, legumele si fructele din curte se vor bucura de un fertilizator natural si benefic pentru solul tau. Indiferent de zona din tara in care locuiesti si de pH-ul solului, acesta se poate bucura de beneficiile pe care le are zatul de cafea.

Este bogat in substante nutritive si este extrem de bun pentru solul tau. Mai mult decat atat, stimuleaza cresterea morcovilor. Este suficient sa il presari in curte sau gradina. In plus, datorita mirosului puternic vei alunga pisicile care vor sa se joace cu florile pe care tocmai le-ai plantat.

Alunga mirosurile neplacute cu acest zat de cafea benefic in gospodarie

In caz ca ai crezut ca se termina aici beneficiile, te inseli. Zatul de cafea poate fi folosit pentru a alunga mirosurile neplacute.


Daca vrei sa alungi mirosul de usturoi sau peste de pe maini, spala-te cu putin zat de cafea. De asemenea, poti pune zat de cafea si in cativa saculeti, apoi in incaltaminte. Acesta va alunga mirosul neplacut.

sursa foto: Pixabay