12 Idei de proiecte pentru o gradina colorata, absolut spectaculoasa

0
914
gradina colorata

12 Idei de proiecte pentru o gradina colorata, absolut spectaculoasa

O gradina colorata iti transforma curtea dintr-un spatiu simplu intr-un loc absolut spectaculos, plin de ornamente superbe.


Ornamentele din curtea casei tale sunt ideale pentru a iti transforma curtea. Fie ca nu ai timp sa ingrijesti florile pentru a avea o curte colorata sau ca ai un spatiu pe care simti nevoia sa il redecorezi, ornamentele colorate sunt ideale in acest sens.

Amenajarea unui spatiu de relaxare

Spatiul de relaxare din curtea casei tale poate fi amenajat cu ajutorul unor simple piese de mobilier. Petrece timp de calitate in curtea casei tale si bucura-te de dupa amiezile libere pe care le ai.

gradina colorata

Planteaza flori ce iubesc soarele

Daca in curtea casei tale spatiile sunt predominate de soare, de lumina, atunci opteaza pentru astfel de flori colorate, pline de viata.


Craitele: Craitele sunt flori superbe, pline de viata, flori ale caror culori iti bucura privirea. Craitele iubesc soarele, caldura si cresc frumos si sanatos daca sunt plantate intr-un sol ce ramane umed. De asemenea, este important ca solul sa fie fertil pentru ca aceste flori sa aiba parte de substantele nutritive de care au nevoie.

Muscatele: Cu totii stim ca muscatele sunt flori absolut superbe, deosebite, ideale pentru curtea casei tale. Pozitioneaza ghivecele cu muscate in spatii cu lumina, insa ai grija ca acestea sa nu stea in bataia directa a razelor de soare. Daca vrei sa afli cum provoci inflorirea la muscate, citeste si acest articol.

Petuniile: Petuniile sunt flori iubitoare de soare, insa ai grija sa le pozitionezi in locuri in care sunt ferite de vantul puternic. Ele iti infrumuseteaza curtea, insa sunt sensibile la afide. Foloseste un insecticid pe baza de piretru pentru a scapa de afide.


Descopera si care sunt florile care adora locurile umbroase, in cazul in care ai astfel de spatii in gospodaria ta.

gradina colorata gradina colorata gradina colorata gradina colorata gradina colorata gradina colorata flori frumoase, colorate amenajari casa cu ghivece cu flori gradina colorata gradina colorata

sursa foto: Pinterest