15 idei inedite pentru piese de mobilier din ladite de lemn

15 idei inedite pentru piese de mobilier din ladite de lemn

Laditele de lemn le stim cu totii..sunt cele in care pastram legume, fructe sau chiar borcanele cu muraturi si alte bunatati pentru iarna. Ce nu stiati, probabil, este faptul ca aceste banale ladite, daca sunt frumos slefuite, vopsite si accesorizate, pot fi transformate in superbe piese de mobilier.


Ce puteti face din ele? Cam ce aveti nevoie…noptiere pentru patul din dormitor, pe care va puteti pune lampa, va puteti aseza cartile preferate si alte lucruri personale. Mai multe ladite asezate una peste alta, se pot transforma intr-un soldatel pentru sufragerie sau birou unde sa pastrati carti, fotografii etc.

Si in baie puteti amplasa o astfel de ladita in care sa pastrati prosoapele.

Dar cred ca cel mai util este in camera copiilor..sa folositi ladite pentru corpuri suspendate in care sa depozitati lucrurile copiilor pare a fi cea mai buna idee daca nu doriti sa investiti prea mult in mobila pentru camera copiilor. Mai ales ca acesti cresc rapid si isi vor dori o mobila noua, adecvata varstei. In afara de asta, vor avea si mai mult spatiu in camera, daca le veti amplasa doar suspendate.


Mai jos aveti 15 idei pentru piese de mobilier din ladite de lemn, care va pot inspira in proiectele voastre viitoare. Daca va plac, asteptam sa ne trimiteti poze cu ce ati realizat si voi.

mobilier ladite lemn 2

mobilier ladite lemn 15

mobilier ladite lemn 14

mobilier ladite lemn 13

mobilier ladite lemn 12

mobilier ladite lemn 11

mobilier ladite lemn 10

mobilier ladite lemn 9

mobilier ladite lemn 8

mobilier ladite lemn 7

mobilier ladite lemn 6

mobilier ladite lemn 5

mobilier ladite lemn 4

mobilier ladite lemn 3

mobilier ladite lemn 1

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI